Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie buty na wiosnę dla ciężarnej

Polecane posty

Gość gość

Robi się coraz cieplej, do tej pory chodzę w glanach ale niebawem trzeba będzie zmienić buty na lżejsze, sportowe to nie problem ale że jestem w 7 miesiącu chodzę praktycznie tylko w tunikach i zazwyczaj normalnie kupiłabym buty na koturnie ale teraz? Jestem szczupła przytyłam mało ale boję się że takimi butami dodatkowo obciąże kręgosłup. Nie pracuje już i nie chodzę bóg wie ile.. Czy któras mamusia w zaawansowanej ciaży chodziła w koturnach bądz obcasach? (nie mówie o szpilach czy bardzo wysokich butach)

Gość gość
debilka, kup se gumofilce

Gość gość
nie, bo zwyczajnie nie czułam się komfortowo. Miałam baletki, sandałki, albo botki na niskim

Gość gość Asia
jak dla ciężarnej to obcasy odpadają na pewno:) ja w ciąży nosiłam air-maxy kupowałam na stronie air-max.pl i jestem zadowolona, bo sklep sprawdzony i rzetelny teraz jako mamusia też w nich śmigam polecam i życzę wszytskiego dobrego:)

Gość gość
Czy ty autorko jesteś zdrowa na umyśle? Pytasz o to jakie masz sobie kupić BUTY ??????????? Z niecierpliwością czekamy na zapytanie o to, ile razy należy się podetrzeć w ósmym miesiącu 🖐️

Gość gość
Baletki? Czy może baleriny?

Gość gość
Ja chodziłam w tenisowkach/trampkach.do elegantszego stroju w balerinkach

Gość gość
Ja pamietam że całą zimę chodziłam w jednych butach bo żadne już na mnie nie pasowały, aż pewnego dnia owe kozaki po prostu się rozwaliły:D a że była jeszcze zima marzec (termin miałam na połowekwietnia) nie opłacało mi siękupować nowych to chodziłam w adidasach pumy.Rewelacja b wygodne czarne zgrabne, do tej pory je mam:D

Gość Marysiatoja
Obcasy zdecydowanie odpadają. Lepiej kup jakieś wygodne, sportowe buty. Ja chodziłam w takich na końcówce ciąży http://air-max.pl/Nike%20air%20max%2090%201%20Kolekcja%20Sklep/Nike%20Air%20Max%2024-7%20Sklep

Gość gość
Jesli chodzisz w tunikach to pasowac beda plaskie botki. I bedzie wygodnie i kobieco. W ccc jest teraz taki wybor ze glowa mala

Gość Jakie to żenujące
Takie dziwne pytania zadają niektórzy że słabo się robi.Kupujesz buty w jakich Ci wygodnie.Z oczywistych względów nie szpilki i na wysokim obcasie.Myśl trochę logicznie co??????? Nie zadawaj idiotycznych pytań.Myślenie rozsadne nie boli!!!😡

Gość gość
ty boso

Gość gość Aleksandra
zdecydowanie jakieś sportowe! polecam sprawdzić na jeremy-scott.pl tam jest spory wybór sportowych butów dobrej jakości:) polecam:) życzę wszystkiego dobrego

Gość gość
Polecam Ci tego producenta jeżeli chodzi o buty www.gamis.com.pl naprawde swietne wzory i jakość

Gość gość
Zależy w którym miesiącu jesteś i czy ma być chłopak czy dziewczynka. Jak chłopak to gumowce do 7 miesiąca, później tylko lakierki, jak dziewczynka to tylko japonki.