Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wyłączacie telewizor kiedy macie gości?

Polecane posty

Gość gość

bo np. kiedy jestem u rodziny narzeczonego to ci gapią się jak zahipnotyzowani w te kretynskie seriale... cczuje się, jak bym im tam przeszkadzala w oglądaniu dla mnie włączony tv przy gościach to totalny brak kultury...

Gość gość
albo ostanio bylam na urodzinach jego siostry- była cala rodzina i ci, jedząc****ijac wodke gapili się w telewizor komentując jakieś tance z gwiazdami... k*******. ja na sama myśl o jego rodzinie, mam ochote go rzucic.. a on się czepia, ze jako jedyna zawsze migam się od rodzinnych spotkań

Gość gość
Jesli zaprasza sie gości to nie po to by oglądali telewizor,to czas na to by ze sobą rozmawiać,bawić się.Telewizor maja w domu

Gość gość
dla mnie WYŁĄCZONY telewizor gdy są goście to brak kultury

Gość gość
widocznie goście są na tyle nudni że musi być włączony telewizor

Gość gość
U mnie w rodzinie, dalszej i bliższej jest włączony, ale na kanał muzyczny, wyciszony. Kiedy już się nagadamy i chcemy po prostu usiąść i wypić kawę to przełączamy na jakiś kanał i tak sobie siedzimy i komentujemy.

Gość gość
Ja wlaczam radio, ewentualnie program muzyczny w tv, chyba ze gosc jest w moich klimatach, czyli rocka, to puszczam cd, bo lubie muzyke w tle, ale taka cicha raczej, zeby nie rozpraszala podczas rozmowy.

Gość gość
Moim zdanie należałoby wyłączyć, ewentualnie jak ktoś wyżej wspomniał niech sobie mruczy jakaś muzyczna stacja ale też nie za głośno.

Gość gość
Różne ludzie mają zwyczaje. Ja się z taką sytuacją spotkałam tuż przed weselem siostry. zaprosili nas jej przyszli teściowie żeby rodziny się poznały. Oficjalne spotkanie ale bardzo miłe. I telewizor cały czas!

Gość gość
U mnie zawsze jest wlaczony :-) zazwyczaj na jakis kanal muzyczny ewentualnie jak leci jakis dobry stary film ogladamy razem i jest smiesznie :) . Nie wiem dlaczego WLACZONY tv w domu jak sa goscie ma znaczyc brak kultury...

Gość gość
kanał muzyczny jest jak najbardziej w porządku- stanowi jedynie tło do rozmowy mi chodzi o to, ze gospodarz zamiast rozmawiać ze mną gapi się na serial :O

nie mam telewizora, ale chyba raczej bym go wyłączyła. tak samo jak poruszam się z słuchawkami w uszach to jak spotykam kogoś i gadamy to przecież też wyjmuję je i wyłączam. a nie wyjmuję tylko z jedną z ucha jak w przypadku gdy ktoś pyta o godzinę.

Gość gość
Oglądanie seriali przy niezainteresowanych gościach to brak kultury i tyle. Jeśli to trzeba komuś tłumaczyć to współczuję :o

ej, zaraz. to mowa o ZAPROSZONYCH gościach?:D myślałam, że chodzi o to, że ktoś wpada:D hmm zaprosiłam gości, no to jak przyjdą to będzie akurat TEN moment, żeby sobie coś obejrzeć:D