Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cuux15

Problem z pierwszym razem

Polecane posty

Gość cuux15

Tak jak w temacie jest problem. Jesteśmy w związku odwrotu, ja mam 18lat mój ukochany 20. Ogólnie jesteśmy nie doświadczeni w tych sprawach. Znamy już swoje ciała. Ogólnie zdarzyło się tak ze nawet podczas całowania tak się rozgrzalismy i wczulismy ze mój partner doszedł nic nie robiąc. Zadziałała wyobraźnia. Ostatnio mieliśmy okazję do współżycia. Leżałam juz rozebrana, bałam się ale chciałam to zrobić, było bardzo blisko, ale mój chłopak w pewnym momencie powiedział ze nie możemy ze coś jest nie tak, jak się okazało nie był w pełnym zawodzie. Strasznie to przeżył, przepraszam, zapewnial że to nie. Moja wina i ze w 100 % go podniecam tylko po prostu tak bardzo o tym myślał że nie mógł się skupić na tym co robi. Wyszło strasznie głupio, ale nie mam mu tego za złe. Boje się tylko ze zostanie mu to w głowie i przy następnej próbie może być podobnie. Byliście kiedyś w podobnej sytuacji? Jak to odbierać?

Gość gość
nic sie nei stalo, pierwsze zblizenia nie sa wcale jak z filmow, badzcie dla siebie wyrozumiali i czuli, troche doswiadczenia i bedziecie sie rozumiec,sex to poznawanie siebie wiec i wpadki sie zdazyc moga, to nic wielkiego, pozdrawiam :)

Gość gość
wcale nie głupio tylko dosc normalnie spokojnie\

Gość gość
Mnie chłopka jako teraz mąż ,który by prawiczkiem delikatnie rozdziewiczył.am do szczytowania to delikatnie zaczął wchodzić w cipkę i wszedł do końca nie czulam bólu tylko przyjemnosć.

Gość gość
Daj ogłoszenie o przebiciu ci/py