Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzamarza

Nocnik dla 7miesiecznego dziecka

Polecane posty

Gość gość
Hmm...nocnik dla 7-miesięcznego dziecka wydaje mi się kompletnie przesadzony....MyśLe że jest na to za wcześnie

Gość marzkamarzka
nie o to pytalam :) chyba zdecyduje sie na calkiem zwyczajny z oparciem.

Gość gość
lecz się idiotko :-o ;-o

Gość gość
W Kauflandzie jest promocja na pampersy, nie wymyślaj :P

Gość gość
Niech się uczy na swoich błędach, jak nie chce na cudzych. Też sadzałam dziecko na nocnik w wieku 8 mcy, za każdym razem robił siusiu, czasami kupkę, wielka radość i wyśmiewanie opinii, że to za wcześnie, teraz synek ma 19 mcy i na widok nocnika ucieka, nie daje się na nim posadzić, normalnie aż cały sztywny się robi. POCZYTAJ SOBIE O ROZWOJU DZIECKA. Dzieci są świadome swoich potrzeb fizjologicznych około 2 roku życia!!!!

Gość gość
a dla 38faceta to jaki powinien być nocnik?dla takiego wiecznego dziecka?może jak zrobi siusiu to powinien melodyjki grać?https://youtu.be/ZRip9M3qb-Q miłego dnia ,dzieciaku🖐️

Gość gość
no podpaski jej kup od razu i wyslij na studia, tępe babska, sama mam 2 dzieci i nie glupiałam jak niektore, jeszcze na fejsa sweet focie daj srajacego dziecka

Gość gość
Polecam najzwyklejszy syn mial z kubusiem puchatkiem sadzalam ok 8 m a okolo 11m na wc na podkladke bardzo chetnie siada i robi..ja sadzam na kupe jak widze ze mu sie chce..nie sluchaj ze to za wczesnie..

Gość gość
Właśnie sadzasz jak ty widzisz ale dziecko nie zakomunikuje ze chce. Ale wasza sprawa. Myślicie, że wasze dzieci taaaaakie zdolne są ale niestety nie są. Sukces by był gdyby wywołało ale 7 miesięczne czy nawet roczne nie kontroluje tego.