Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego wiercenie przy remontach trwa tak długo?

Polecane posty

Gość gość

nigdy nie remontowałam niczego i nie rozumiem czemu ludzie godzinami potrafią wiercić i wiercić. co czego tyle dziur może być potrzebnych?

Gość gość
a Ty kotku za to głośno krzyczysz podczas orgazmu a innym lokatorom to przeszkadza

a może nie wiercą, tylko tynki skuwają? też wiertarką i trwa długo moęe karniszy maja dużo i gęsto nawiercają, bo ściany słabe może parapety, listwy przypodłogowe i progi, też dużo przeciez nikt dla zabawy i przyjemności nie wierci specjalnie dziur w ścianach

Gość gość
no nie wiem. miałam kiedyś takich sąsiadów co wiercili w sumie 10 lat

Gość gość
a to było tylko m-dwójka 36m2, wyobraź sobie

Przeważnie wynika to z kiepskiej wiertarki i chińskich wierteł a wtedy żeby wywiercic jeden otwór potrzeba kilku podejść :o tez miałam takiego sąsiada

Gość gość
haha też się nad tym zastanawiam :D chyba każdy ma takiego sąsiada co wierci i wierci i wierci i wierci i wierci i wierci i wierci już się pewnie dowiercił do złóż ropy naftowej i dalej wierci wierci wierci wierci wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość gość
Bo ktoś nie potrafi ;-) Swoją drogą, znacie kogoś, kto potrafi i specjalizuje się w betonie?

Gość gość
A co z tym betonem? HBS System zajmują się wierceniem w betonie i cięciem betonu. Czego potrzebujesz?

Gość gość
no właśnie