Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwątpiony

150cm to jeszcze normalne ?

Polecane posty

Gość zwątpiony

Poznałem fajną dziewczynę i wszystko byłoby oki gdyby nie jej wzrost. Twierdzi, że ma 150 ale ja w to wątpię. Nie wiem czy się dalej angażować, czy nie wynikną z tego jakieś problemy, w łóżku np. Będzie w stanie pomieścić normalnego wacka ?

Gość zwątpiony
lepiej zacząc od nowa bzykac kolegów , pierodle ,jestem głupi jka pek siana ,wazne zebym wsadzałw dopy kolesi

Gość gość
w buzi zmiesci sie na pewno

Gość gość
A Ty ile mierzysz?

Gość zwątpiony
180+

Gość gość
A ile ma lat ?10?

Gość zwątpiony
Oczekuję poważnych odpowiedzi a nie kpin. 23, ja 25.

Gość gość
przeciez to karzel jakis daj sobie spokoj czlowieku jak ty bedziesz z nia wygladal

Gość gość
Nie, to karlica, ale w przypadku dziewczyny to jeszcze do przyjęcia. Niestety dziewczyny poniżej 155 i powyżej 175 nie mają już normalnego wzrostu, ale jeśli kochasz to na to nie patrzysz

Gość gość
nie pasuje ona do ciebie za niska jest dla niej to taki co ma 165 cm jest idealny

Gość gość
Pasuje doskonale będzie ci robić loda na stojąco

Gość zwątpiony
Karlice wyglądają inaczej, ona jest proporcjonalnie zbudowana. Ale nie o wygląd mi chodzi, tylko o to, czy z tego mogą wyniknąć jakieś problemy ? O łóżku już pisałem a np meble (stół, sedes, umywalka) ?

Gość gość
nie dosiegnie do szafy do zadnej polki w kuchni zza stolu ledwo ja bedzie widac w lozku moze byc problem zalezy jakiego masz ile cm

Gość zwontpiony
18, 13,5 w obwodzie

Gość gość
Skoro polki biorą od murzynów pały w swoje piczki to i taka 150 pomieści 18 choć pewnie nie do końca będziesz mógł pchać bo będzie bolało

Gość gość
Mam 153 cm, miałam faceta, który miał 192 cm, nie wiem ile mierzył jego mały przyjaciel, ale był wielki i w niczym to nie przeszkadzało, czasem nawet wchodził do końca, bo lubię ból, ale to musiałam być naprawdę mocno napalona i lekko podchmielona, żeby się zgodzić. W łóżku było fantastycznie. A w życiu codziennym tym bardziej nie było żadnych problemów, ja musiałam sięgać po stołek, żeby coś ściągnąć albo on mi pomagał. Szukasz dziury w całym człowieku.

Gość gość
"czasem nawet wchodził do końca" a na co dzien raczka.

Gość gość
takie male sa fajne, zawsze wygladaja mlodo

Gość gość
wg mnie to pigmeizm

Gość zwątpiony
Sama mi wyznała, że ją wszyscy zostawiali ze względu na wzrost. Nawet takie dooopki po 165. Ja będę próbował, powoli się przyzwyczajam.

Gość gość
Po co jej robisz nadzieje ?

Gość gość
zostaw ta karlice czlowieku wokol tyle normalnych dziewczyn twoja karlica przytyje 5 kg i bedzie gruba od razu

Gość gość
153 cm to nie 150 zawsze 3 cm glebiej wsadzisz jak to napisala ktos wyrzej moze jeszcze urosniesz w jakim wieku jestes ?

Gość gość
Ty sobie sam odpisujesz na ten temat? Bo chyba jarają was takie zboczone odpowiedzi. czyli myślisz kvtasem jak twoje pierwsze zmartwienie to takie czy ona jest "pojemna". :) Wiesz, jest różnica między niskim wzrostem, a karłami, które mają dysproporcje. Bo można być niskim i wyglądać "normalnie", a nie z przykrótkimi kończynami itd. I do tego pogrążyłeś się w swoim kretynizmie pytając czy będzie miała problem z wyposażeniem w domu. 150cm wzrostu nie robi z niej inwalidy, jeśli ma normalne proporcje. Nie będziesz jej musiał podsadzać na sedes, podcierać, myć rąk, prysznicować. Jedynie to może jej coś sięgnąć, albo podlać kwiatka na szafie. Ja mam przeciętny wzrost i ile razy facet mi musiał pomóc. :P kretyni

Gość gość
nie każdy się rodzi tak wysoki jak ty więc nie obrazaj takich ludzi bo to tylko o tobie świadczy

Gość zwątpiony
Dziekuję za kretynizm. Mam kuzynkę 196, jej mąż 211 i mają mieszkanie urządzone do swoich „potrzeb“. Nie muszę chyba opisywać jakie to uczucie, gdy się u nich siada przy stole, na klopie czy chce umyć ręce. W sprawie seksu to sama się skarżyła, że mało kto ją potrafi usatysfakcjonować.

Gość gość
o losie, ale brednie. wyższa kobieta nie znaczy "pojemniejsza", tak samo jak niska nie oznacza, że może tylko z jakimś smętnym korniszonkiem. dla przykładu moja niższa ode mnie siostra, aczkolwiek kobieta wysoka lubi duże penisy, ja nie cierpię, bo sprawiają mi ból. najlepszy seks miałam z takim właśnie przeciętniakiem 13 - 14 cm :P niestety narzeczony ma giganta i chyba faktycznie leci na rąsi, bo za często to my się nie kochamy, ja się boję tego olbrzyma.

Gość gość
szukasz se problemu na siłę. Jej wystarczy przeciętnie umeblowana chata. W ogóle dopiero się poznaliście, a ty już myślisz o niedogodnościach i jak jej wypoziomować chatę. Chyba normalnie sobie radzi, nie? Chyba sklepy są normalnie wypoziomowane, a nie 4 umywalki dla przeciętniaków, a 1 dla osób 150? Dziwny jesteś. Boisz się jej to nie angażuj się.

Gość gość
tylko na ******iu chłopom zalezy

Gość gość
malo kto ja porafi usatysfakcjonowac? to oznacza ze ma wiadro