Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewa_90

Naga sesja, co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość Ewa_90

Hej! Zainwestowałam w profesjonalną sesję i jestem mega zadowolona. Mam masę fajnych zdjęć, jakich w życiu nie dałoby się zrobić samemu. Co studio to jednak studio, warto było pójść do fotografa.

No pewnie jabłko. Bo wiem że dzisiaj nie świętujesz. ;) Ale ta Pani wklejała całkiem ładne zdjęcia. Chociaż ja niemiarodajny jestem w ogóle. Bo mój gust jest całkiem osobny

Gospoś o gustach się nie dyskutuje, ważne, żeby tyłek było widać;-)

Ten fotograf co robił te zdjęcia ma tyle wspólnego z profesjonalizmem, co ja z załogowymi lotami na Marsa. Fatalne światło, okropna koncepcja i jeszcze gorsze wykonanie. Chociaż w sumie z tak niewdzięcznym modelem to pewnie nawet Blumenfeld wiele by nie zdziałał ...

Albo nogi ;) Ale dokładnie, każdy ma swój gust. Mi tam zdjęcia wychodzą dużo gorzej, a kiedyś próbowałem...

Z osobistą modelką?;-) W takiej sytuacji nie o profesjonalizm chodzi, ale ogólnie o fajną, spontaniczną zabawę. No i efekty podziwia się tylko we dwoje;-)

No można tak powiedzieć, że to była taka spontaniczna zabawa, chciałem uwiecznić efekt przebieranek. Wyszło beznadziejnie i całkiem nieerotycznie, tzn zdjęcia nie odzwierciedlały rzeczywistości. Ale ja nie jestem profesjonalistą.

Eee, Gospoś, trzeba umieć się z siebie śmiać, nawet w erotycznych sytuacjach:-) Nie zawsze fantazje odpowiadają rzeczywistości i np. taka kostka lodu może zabłądzić w nieodpowiednim zakamarku wywołując niekontrolowane dreszcze i szczękanie zębami:-D ale nie można się poddawać;-)

Gość KiloGwoździ
Podpisuje się pod tym co napisała Kubek ciepłej kawy. Fotograf to raczej z nazwy to robił. Zero warsztatu i koncepcji. Taka odwalona fucha.

Gość gość
Nie powiem fotki jak fotki szału nie ma, ale szacun za odwagę w Twoim wieku.

Gość KiloGwoździ
Sorry Kubek :( Nie sądziłem, że facet może mieć taki romantyczny nick. :P

Gość Ewa_90
Widzę, że bigoteria i malkontencja królują na tym forum, więc więcej nie będę linkować. Zawsze chciałam mieć takie zdjęcia i ogromnie się cieszę, że to zrobiłam. Nie wstydzę się siebie.

Gość KiloGwoździ
Ewa_90 - nie chodzi o Ciebie, tylko o tą pseudo profesjonalną sesję zdjęciową. Zamieszczają swoje foty, musisz liczyć się z krytyką, bo samego zachwytu na pewno nie wzbudzisz. Gusta są różne i jednym możesz się podobać, inny nawet głowy nie obróci w Twoim kierunku. To co zrobiłaś odwagą też raczej bym nie nazwał, bo już 2 wieki temu takie sesje miały miejsce (jak i nie wcześniej). Po prostu zwykłe zdjęcia na poziomie amatorszczyzny z kobietą w średnim wieku.

Przesadzacie, w porównaniu do osób które mija się na ulicy (z całym szacunkiem) to Ewa nie ma się czego wstydzić Ale wstawiając tutaj fotki, musisz liczyć się z krytyką niestety. Powodowaną wieloma względami, niektórym nie trafisz w gust, inni zhejtują dla zasady, albo z zazdrości...

Posiadam takie fotki,robił je mój przyjaciel fotograf.Wyszły z tego dzieła,dałam tak pięknie oprawione zdjęcie mojemu facetowi a on się...obraził.Teraz sięgam czasami do nich sama i jestem zadowolona że się no to skusiłam...gorąco polecam!

Gość Ewa_90
Do 'wieczny foch' No właśnie tak jest, że faceci tylko patrzą przez pryzmat golizny, a nie myślą o tym, ile odwagi na przełamanie barier kobieta musiała się zdobyć. Zrobiłam sobie foto książkę, ale jak dotąd pokazałam to może kilku osobom, głownie przyjaciółki. Każda chciała, ale się boją.

Za jakiś czas mam w planach znów to zrobić...młoda już nie jestem ale im starsza tym bardziej świadoma swojego ciała..

Gość gośćwdom
@Ewa_90 ja swoje zdanie wyraziłem na innym temacie z Tobą :) ale tu się powtórzę: nic, tylko patrzeć i podziwiać ;)