Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewa_90

Naga sesja, co o tym sądzicie?

Polecane posty

@Ewa_90 Naprawde super pomysl:) I swietne zdjecia:) Ale mozesz opowiesz nam troche wiecej o swoich motywacjach i jak ta sesja zmienila cie erotycznie? Co czulas trakcie sesji czy bylas skrepowana? Kto robil zdjecia kobieta czy mezczyna?

Gość Ewa_90
Tak jak pisałam, zawsze chciałam mieć takie zdjęcia, a takie zrobione telefonem czy czymś podobnym, to niebo a ziemia do profesjonalnej lustrzanki. Fotografem był facet w średnim wieku. Jasne, że się wstydziłam, ale krok po kroku i wyluzowałam się. W końcu to w moim interesie było coś pokazać i za to zapłaciłam przecież, choć teraz myślę, że pokazałabym więcej. Kto wie, może drugi raz pójdę. Co to zmieniło? Trudno powiedzieć, na pewno jestem odważniejsza, bardziej pewna siebie w relacji z facetami.

No i wszystko jasne - stary dziad, który zdjęcia uczył się robić na Zenicie w 1970 roku i do tej pory nie opanował zasad kompozycji. Nie mówiąc już o podstawach obróbki.

Gość Ewa_90
Co ty pierniczysz? Zdjęcia miały być bez udziwnień obróbkowych i takie były.

Te zdjęcia są zwyczajnie fatalne. Już pal licho, że wyszłaś na nich jak 50 letnia baba po 7 porodach i 30000 godzin spędzonych na solarce. One są totalnie słabe technicznie. Serio, mój 8 letni syn robi lepsze jakościowo fotki zwykłą małpą. Jeśli zapłaciłaś za tę "profesjonalną" sesję więcej niż 100 zł, to przepłaciłać o jakieś 99.

@Ewa_90 Ja bym ci polecla nie ujawniac swojej twrarzy zrob e tych zdjeciach ktore tu zamieszczasz te z twarza zachowaj dla sibie a te tutaj zrob w masce karnawalowej albo z pomalowana twarza 1. Maska: http://g.infor.pl/wj/portal/_wspolne/pliki_infornext/559000/karnawal_1.jpg 2. Malunek na twarzy http://tatuaze.us/upload/foto/0/14065831850_0.jpg Jak sam widzisz malunek twarzy pozwla ci zachowac anonimowosc w tych zdjeciach ktore chcialabys upublicznic.. Moga byc wtedy bardzo odwazne Ja bym poszedl do dobrej Agnecji Modelek spytal czy znaja jakiego mlodego dobrego fotografa ktory dopiero zdobywa pozycje na rynku nie bedzie drogi a bedzie mial doswiadczenize zpieknym zdjeciami. Ja bym poszedl w strone takich czarno bialych zdjec bardzo mi sie podobaja ale to juz trzeba dobrze operowac swiatlem i cieniami,. Niech fotograf pokaze ci swoje prace czy potrafi robic takie 1. http://delicje.blox.pl/resource/konczyc.jpg 2. http://www.tapetomania.pl/mid/63313.jpg 3. http://www.tapetomania.pl/mid/63313.jpg 4. http://www.tapetomania.pl/mid/63380.jpg 5. http://www.swiatobrazu.pl/zdjecie/artykuly/122188/fotograficzne-akty-tomka-staszewskiego.jpg

@kubek ciepłej kawy Ale z Ciebie gbur z ta 50 letnia baba po 50 porodach:( Dziewczyna jest piekna zmyslowa i erotyczna. Jak bys nie wiedzial tak wyglada normalna kobieta nie wychudzony wieszak z wybiegu dla modelek ktory sie podoba tylko gejom:) Zobacz na zdjecia jakie zaproponowalem Ewie powyzej uwazam ze wyjdzie na nich swietnie. Ona jest po prostu naturalnie zmyslowa i erotyczna takie jest moje zdanie. W rekach dobrego fotografa bedzie miala super zdjecia. To byla jej pierwsza sesja i wydaje mi sie ze chciala zrobic cos jak nabardziej naturalnego zapis tego jaka jest kobieta teraz. Wiec to byl inny cel tej sesji ona nie miala jej upiekszac ale pokazac jaka jest:) A moim zdaniem jest piekna zmyslowa i erotyczna jest za co zlapac i do czego sie przytulic tak jak Wilk lubi:) Ma swietne proporcje:) . Jak bym mial wybierac na kochanke miedzy nia a tym chudymi krowami z wybiegu nie zastanawialbym sie na jej korzysc ani sekundy:)

Gość gość
I znowu Wilk prostak obraża kobiety. Co za zakłamany człowiek.

@gość dziś To kubek cieplej kawy jest kobieta? Nie wiedzialem ale nie sadze zebym ja obrazil:)

Gość Ewa_30
"kubek ciepłej kawy" - widzę że masz problem z 50-letnimi kobietami, i jako tako ignoruję twoje wypowiedzi, bo są zwyczajnie bezdennie głupie. Zachowaj dla siebie swoje mądrości, proszę. Choć jestem lekko po połowie, to 50-tki też mają swoje prawa, o czym prawdopodobnie sama się przekonasz. Jesoo, co za trol... Czy ty nie wstydzisz się tego co piszesz???

Gość kubek ciepłej kawy
Wilk, ty akurat to byś wydymał nawet miesiąc temu zdechłą owcę, mitomanie ze spodziectwem, więc twoja opinia jest równie miarodajna jak majaki pisowców o sztucznej mgle. Laska jest mocno przeciętna, mocno przechodzona i równie mocno pozbawiona samokrytycyzmu. Zachwyty jakie tu wzbudza wyrażane są tylko przez takich samych jak ty podstarzałych konobijców, którzy ostatni raz z gołą babą mieli do czynienia pod koniec lat 80-tych. I nie jestem oną, co - gdybyś był oryginalnym wilkiem - wiedziałbyś, bo jego też już parę razy miałem okazję zjechać jak burą sukę.

Gość gość
Ewa dawałem Ci góra 45 lat. Jesteś cudowna ! Ludzie ile razy jeszcze będę musiał sobie ulżyć pod Twoje foty.

Gość gość
"Chude krowy z wybiegu" nie jest chamskim i obraźliwym określeniem kobiet?

@Kubek Krotko po Goralsku:) Chcesz dostac w morde??? To przyjezdzaj nad Sosnowke z obstawa a nie zgrywaj tutaj Tchorzu twardziela w necie:) Musze leciec ale jestem do dyspozycji:)

Kto ci łapy rozbuja, idioto? :D A odpowiadając naszej gwieździe - nie mam nic przeciwko Paniom w żadnym wieku, wręcz przeciwnie - szanuję je, cenię każdą ewentualną skazę, rozumiem to, że czas działa na każdego z nas. Ale nie rozumiem takiego ślepego, bezkrytycznego zachwytu nad samym sobą, szczególnie jeśli powodów do zachwytu brak. Do widzenia

@Ewa_90 Nie sluchaj tego frustrata zawodowo pracuje z modelkami i zawodniczkami jestes piekna kobieta zmyslowa erotyczna i o pieknych proprocjach:) Uciekam:)

Gość Ewa_90
Do Silena: na razie nie można obejrzeć. Myślę nad blogiem.

Gość gość
co się będziesz rozdrabniać? od razu machnij kampanię bilbordową. tylko podaj adres fotografa, żeby inni mogli omijać go z daleka.

Gość gość
Teraz zgrywasz kozaka i chcesz dawać w mordę,a jak zapraszałem ciebie do mnie to musiałeś majtki zmieniać ze strachu więc przestań pajacować kulturysto i mistrzu sztuk walk od siedmiu boleści.

Gość gość
Wilk, wrzuć jeszcze te foty z wciągania bebzuna, zawodowy kretynie.

Gość Ewa_90
Dziękuję Wilku :) Trolestwem się nie przejmuję, niech sobie piszą, bo to jedyny powód do wstydu tutaj. Pokazałam, bo mam co pokazać, a inne nie bardzo. I wszystko w temacie.

Gość gość
celulit, obwisłe cycki i skóra jak u babci - super powód do dumy :D

Gość gość
Kurde po co krytykujecie Ewę? Duży szacunek dla niej za odwagę to przede wszystkim. Ma swoją pasję której się nie wstydzi i dzieli się tą pasją na forum. Ewo nie przejmuj się krytyką. Ludzie Ci zazdroszczą odwagi i Twojego ciała, nie przejmuj się i rób to co lubisz :) a tak wgl. To ładne zdjęcia :)

Gość KiloGwoździ
Ja to widzę tak: To nie powinno się nazywać profesjonalna sesja fotograficzna z erotycznymi zdjęciami, tylko rozbierana dokumentacja foto Ewa_90 jak wyglądała w 2015 w wieku 25 lat.

Gość gość
Nie pojmuję jak można się nago prezentować,a u ginekologa krępują sie męża przy badaniu pochwy czy porodzie!!!

@Ewa_90 Posluchaj jest Trenerem i Dietetykiem pracuje rowniez z zawodowymi modelkami. I wystawilem ci zupelnie zawodowa opinie to nie byl naciagany komplement. Naprawde masz piekne proporcje przepiekne piersi ale proporcjonalne do bioder nie dominuja nad nimi. Przypominasz mi greckie posagi Afrodyty. Tym krytykujacym cie tepakom polecam obejrzenie tych rzezb ktore uchodzily za wzor piekna przez tysiace lat. Ja oczywiscie cos bym tam jeszcze porobil z Toba ale to juz skrzywienie zawodowe:) Mozna byloby dolozyc brazylijskie posladki i troche przyciac ale nie za wiele tkanki tluszczowej. Zbyt niski poziom tkanki tluszczowej zaburza gospodarke hormonalna kobiety zanika owulacja. Tylko zeby uzyska taki efekt potrzeby juz jest specjalistyczny trening (silowy 4 x1 h plus aerobowy 6 h tygodniowo) i dieta i spokojnie mozesz isc na prezentacje kolekcji bielizny erotycznej Victoria Secret. Do tych co sie oburzaja na okreslenie chude krowy na modelki z wybiegow powiem tak to nie jest wina tych dziewczyn ja nie lubie pracy z nimi bo musze sie sztucznie dopasowywac do chorych wymagan i psuc piekne naturalnie dziewczyny. Bo wymaganie od dziewczyny ktora ma powyzej 175 wzostu zeby miala w biodrach 90 cm psuje jej cale proporcje sylwetki. Bo obrecz barkowa zaczyna dominowac nad biodrami jak u mezczyzny kobieta traci cala zmyslowosc erotyzm i kobiecosc przy takich zachwianych proporcjach. Nie moge z tymi dziewczynami normalnie pracowac nad pieknymi wypuklymi posladkami bo przy idealnym poziomie tkanki tluszczowej nie zmieszcza sie w tym idiotycznym wymogu do 90 cm w biodrach. To jest wynik tego ze wiekszosc dyktatorow mody to geje i preferuja chlopiece sylwetki. A teraz furore robi na wybiegach chlopak gej ktory chodzi przebrany za kobiete taka jest smutna prawda o tym srodowisku. Ja lubie pracowac tylko z tymi ktore prezentuja eksluzywna bielizna erotyczna bo tam sa zupelnie inne wymogi i moge sobie poszalec i robic z tych dziewczyn prawdziwe dziela sztuki. Te nienaturalne wymogi sa przyczna zaburzen laknienia bulimi i anoreksji a anoreksja w zaawansowanej formie to 90% smiertelnosc. Jak spojrzycie na zdjecia z wybiegow czesto zobaczycie taka sytuacje ze dziewczyna ma taki sam obwod w kolanie co w udzie nie widac rzezmy miesnia czworglowego a to jest chore i niebezpieczne dla zdrowia swiadczy o zanikach miesniowych a wszystko przez te idiotyczne wymagania.

Gość gość
Nie pojmuję jak mozna dawac nagie sesje a krępowac się swego partnera podczas badań u ginekologa cipki ,czy porodzie ciemnota i obłuda z zakłamaniem!