Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewa_90

Naga sesja, co o tym sądzicie?

Polecane posty

Gość gość
Ja znam tego wilka, uprawiałem z nim kiedyś seks

Gość Ewa_90
Dziękuję za ocenę, Wilku. Pozdrawiam cieplutko :*)

Gość ŚWIADEK JACHWE 24 LATA HWDP
Ewa_90, gdbyś miała większe wcięcie w talii i szersze biodra i kształtniejszy tyłek i gdybyś nie była tak wysolaryzowana, to byłbym skłonny cie wyruhać :o Ale ogólnie nie ma tragedji :o

Gość Ewa_90
Sam sie wur***aj, jołopie.

Gość gość
A ja bym cię pieścił Ewa języczkiem po całym ciele,od stóp do głowy! Chyba nie narzekasz na brak kontaktu z peniskiem?

Gość gość
Piękna modelka i piękne nagie ciało. Krytycy to albo zazdrośnicy (starsze niezbyt ładne kobiety) lub zrzędliwi ludzie, którzy przez całe życie są malkontentami. Ewo, nie przejmuj sie nimi!

@Ewa_90 Nie wiem czy zamierzasz prowadzic na stale ten Temat? Ale jesli tak to przyjmij kilka rad od bardziej doswiadczonego kolegi choc sam jestem na ERO dopiero od czerwca 2014 ale stoczylem tu juz mnostwo wojen z Chamskimi Trollami:) Moj Temat to; Wspolnota Polska Nocy Kupały Z kolejnymi datami oznaczajacymi moment wznowienia bo gdzuesz do 50 strony Tematy zczynaja sie juz strasznie mulic i stary zglasza sie do usuniecia i zaklady nowy. Ale z tym usuwaniem starych trzeba czasami dlugo czekac wiec ta data wznowienai przy tytule pozwala ludziom sie nie pogubic ktory jest aktualny. Rady Wilka:) 1. Przyjmij stalego Nicka i Avatar bedziesz miala swoja historie niemozliwa do podrobienia a za chwile jak zrobisz sie popularna bedziesz miala problemy z podszywami. Jako Avatar dalbym zeby cie wyroznic jakies Twoje zdjecie ale bez twarzy bo jej bym nie ujawnial na ERO. Chyba ze w takiej formule z tymi malowidlami na twarzy gdzie uniemozliwiaja Twoja identyfikacje. Sam zreszta jak bede mial wiecej czasu jestem umowiony z kumplem ze zrobi mi kilka zdjec i w takiej formule zapeniajacej anonimowosc wstawie jedno w Avatar. 2. Wpisz we wstepie do Tematu jasno jaki jest jego cel to moze byc fajny pomysl ze bedziesz grupowac tutaj ludzi ktorzy zdecydowali sie na taka sesje a wokol tego stworzy sie fajna paczka ktora bedzie lubila ze soba pogadac na rozne tematy. Jak wejdziesz na moj Temat WPNK zobaczysz ze u mnie dla wszystkich jest wymog Nicka i Avatara jasno definiujacego plec. Jak troche sie rozejrzysz na ERO zobaczysz ze ilisc chamskich wypowiedzi z pod Niebieskich Nickow jest kilkadziesiat razy mniejsza niz z pomaranczy. Bo wszystko zostaje w historii ludzie zaczynaja identyfikowac sie ze swoim Nickiem i Avatarem pojawia sie odpowiedzialnosc za slowo. Moze na Twoim Temacie moze byc wymog Avatara z wlasnym zdjeciem bez twarzy ciekawy pomysl. 3. Wypowiedzi z pomaranczy jak wprowadzisz te zasady kompletnie ignoruj to najskuteczniejsza metoda na Chamskie Trolle. Bo niewazne jak cieta riposta im odpowiesz sam fakt ze pokazalas im ze przeczytalas ich wypowiedz jest dla nich nagroda stymulujaca ich do dalszych chamskich wypowiedzi. Oni nie sa zainteresowani Twoja odpowiedzia chca tylko zebys czytala ich i zeby ich wypowiedzi cie ranily i sprawily przykrosc tak rozladowauja swoja frustracje majaca rozne przyczyny. Jak bedziesz ich ignorowac i namowisz na to pozostalych uczestnikow Twojego Tematu ich wpisy beda mialy takie znaczenie jakby sami do siebie pisali maile. Ci z posrod pomaranczy ktorzy sa kulturalni w wyniku zasady ignorowania wypowiedzi z pomaranczy beda mieli silna motywacje do zalozenia Nicka i Avatara i wlaczenia sie w ten sposob w Twoj Temat. Ja zawsze proponuje u Sibie zeby zalozyli Nicki iAvatary tylko pod moj Temat a na innych mieli inne to pozwala im na innych swobodnie uczestniczyc nie bedac chamsko jechanym za uczestnictwo w Twoim Temacie a u Ciebie byc bardziej otwartymi:) 4. Rzadz na Temacie niepodzielnie to Ty masz wyznaczac jego: 4.1 Cele 4.2 Klimat 4.3 Zasady 4.4 Kto jest a kto nie mile widziany Jak sama nie wezmiesz twardo tej wladzy zaraz pojawia sie na Twoim Temacie osoby ktore beda sobie uzurpowaly prawo do decydowania jak ma wygladac kto jest a kto nie mile widziany. A to powinno byc Twoje wylaczne uprawnienie. Dbaj zeby kazdy uczestnik Tematu czul Twoje wsparcie ze nawet jak reszta nie lubi go to Tobie zalezy zeby uczestniczyl i tylko Ty decydujesz kto tu moze byc a kto nie. Wymagaj szacunku zarowno dla swojej wladzy i jak wzajemnego miedzy uczestnikami moga sie roznic w pogladach o 180 stopni ale powinni do siebie odnosic sie z szacunkiem. 5. Jak posiadasz takie umiejetnosci z kompem bo Ja jestem noga to polecalbym ci jednak zalozenie prywatnego forum gdzie bedziesz miala pelna kontrole nad Tematem. A ten Temat tutaj potraktuj tylko jako punkt rekrutacyjny do tego prywatnego forum prowadzac go bardziej jako bloga. Radze ci to bo niestety nawet przy ignorowaniu chamskich trolli zobaczysz ze podobnie jak u mnie wielokrotnie bedzie sie powtarzal taki proces. Trafia do Ciebie na Temat ciekawa i wartosciowa osoba zaczyna sie chamska jazda po niej ona probuje sie dystansowac od tego nie odpowiadacie ignorujecie ale w pewnym momencie ta osoba ma dosc takiej jazdy po sobie. Wchodzenie na Twoj Temat przestaje sprawiac jej przyjemnosc. I rezygnuje zupelnie. Twoj Temat w ogole jest bardzo specyficzny bo wymaga duzej otwartosci od ludzi jesli mielibyscie nawzajem udostepniac sobie swoje zdjecia nawet bez twarzy czy z pomalowana twarza. To wymaga spokoju zaufania i intymnosci. A na ERO nigdy tego nie bedzie bo Redakcja Kafe kompletnie zlewa Chamskie Trollowanie. Ps. Zeby bylo sprawiedliwie jak Ja widzialem Ciebie moje zdjecie bez twarzy robione z lustra twarz wykadrowalem:) Wilk:) http://zapodaj.net/aa6d26fb3e5e6.jpg.html xxx

Gość gość
Liczysz na więcej fot zyebie?

Gość gość
Szkoda,że nie mogę zerknąć. Tak dla porównania,żeby sprawdzić czy pomysły na zdjęcia za kasę są lepsze od moich,pstrykanych bez świadków w zaciszu domowym.

@gość dziś A kto ci robil zdjecia? Jak ktos ma talen do zdjec to niewazne ze nie jest zawodowym fotografem moze robi cswietne zdjecia. Twoje moga byc nawet duzo lepsze bo Ewa na pewno byla skrepowana zreszta pisala o tym ze to obcy facet. A jak Tobie robila jaks bliska ci osoba bylas bardziej otwarta swobodna. Moze wstawisz jakie swoje z wykadrowana twraza na www. zapodaj.net taka jak Ja wstawilem swoje? Takie ktore najlepiej wyraza twoja osobosc seksualna jaka jestes kochanka. Nie chodzi o jakies ginekologiczne ale takie wlasnie wyrazajace to jaka jestes kochanka:)

Gość gość
Skoro juz zdjęcia są robione w zaciszu domowym, to niech tam zostaną. Po co je wystawiać pod opinię przegranych koniobijców?

Gość gość
Chciałbyś trafić na zdjęcia swoich córek na zapodaj.pl?

@gość dziś Taka jest formula tego Tematu Ewa nikogo nie zmusza zeby wstawial ale mysle ze jak ona sie zdecydowala to ci ktorzy chcieliby na powaznie w nim uczestniczyc wstawili swoje. Kto robil z zalozeniem ze tylko dla Siebie to niech takie pozostana. Ale mi pomysl Ewy wydaje sie tworczy i ciekawy:) Naprawde nie chodzi o jakies ginekologiczne zdjecia ale takie ktore wyrazaja wasza osobosc seksualna jakimi jestescie kochankami. Uwazam ze najciekawsze bylyby takie z pomalowanymi twarzami uniemozliwiajacymi identyfikacje osoby a z drugiej strony prezentujace Ja. To ciekawy pomysl na Temat takie jest moje zdanie:)

Gość gość
gość 9:02, Są tylko dla mnie. Oglądanie ich mnie nie kręci.Lubię "bawić się" samowyzwalaczem i światłem.

Gość gość
Ja tez robię sobie sama zdjęcia. Czasem partner mi pomaga. Natomiast nigdy nie chciałabym, żeby byle kto je oglądał.

@ gość dziś , gość dziś Ok to jest wasze podejscie i Ja je szanuje:) Ale Ewa ma inny pomysl jest bardziej otwarta od Was ma moim zdaniem swietny pomysl na Temat wiec warto to uszanowac:) A patrzcie co sie dzieje ile chamskiego trollowania wylalo sie na nia. Co komu do tego czy Ewa udostepnia swoje zdjecia czy nie? Jest wolnym czlowiekiem i ma do tego prawo i kazdy powinien to uszanowac. Chcialem was zapytac jakie zdjecia robicie bo mi sie bardzo podobaja takie czarno biale. Wstawiam wam jedno ktore szczegolnie mi sie podoba. http://www.tapetomania.pl/mid/63313.jpg Wydaje mi sie tez ze jednak jak ktos inny robi zdjecia mozna uzyskac lepszy efekt bo mozna swobodnie przemieszczac sie cialem tworzac rozne kompozycje a Fotograf podaza za wami. Tworzy sie tez specyficzne erotyczne napiecie pomiedzy modelka a fotografem dlatego najlepsze zdjecia sa wparach mieszanych. kobiety robia najlepsze zdjecia mezczyzn a mezczyni kobiet.

Gość Don15cm
Ewka_90 masz bardzo atrakcyjne ciało. widziałem Twoje zdjęcia (w wątku gdzie kobiety pokazuja piersi i tylki) Twój sliczny tykeczek i sliczne stopy i to gdy leżysz na plecach i widać Ci też kawałek wygolonej cipki. Nie wytrzymałem i masturbowalem się patrząc na nie. tak mnie podniecilas, ze doszedlem bardzo szybko (choć masturbowalem sie juz dzisiaj wcześniej) patrząc na Twoja sliczna cipke. Dzieki PS. Nie przeszkadza Ci to, ze sobie dogodzilem pod Twoje foty. pozdrawiam

Tak ale tylko pod warunkiem że pójdziesz do profesjonalnego studia w którym fotograf zajmuje się tylko fotografia rozbieraną. A mam takie wrażenie że Panie idą do pierwszego z brzegu zakładu fotograficznego w swoim mieście na którym jest napis Studio Fotograficzne i proszą o taka sesje. Błąd naturalnie ponieważ taki fotograf przyjmie zlecenie ponieważ po pierwsze jest to dla niego kasa po drugie popatrzy sobie na fajne ciałko. Natomiast finalny efekt erotyczny tego zdjęcia będzie jednak w weselnym kontekście.

@horse2000 Mysle ze fotograf nie musi miec takiej waskiej specjalizacji wystarczy ze ma doswiadczenie w takich sesjach i jest wstanieprzedstawic swoje prace. Pokazujesz mu o jaki typ zdjec ci chodzi on przedstawie prace zblizone do nich i jest ok. Ja lubie takie zdjecia:) http://www.swiatobrazu.pl/zdjecie/artykuly/122188/fotograficzne-akty-tomka-staszewskiego.jpg xxx