Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tajemnicza przyszła mama

11 tydzień ciaży zamiast sie cieszyć to tylko sie denerwuje

Polecane posty

Gość gość
Ja pieprze, robisz takie zamieszanie jakbyś jedyna na świecie w ciąże od wieków zaszła! Posłuchaj męża, jeszcze dwa tyg podtrzymać język za zębami, to tylko dwa tygodnie, niewiem z czym masz kłopot.

Gość gość
hahah ale klientka, chyba masz cos z glowa nie tak

Gość gość
A jak urodzisz dziecko to koniecznie wprost z łóżka porodowego jedź do rodzicow bo to nie wypada zeby dowiadywali sie przez sms czy telefon ze maja wnuka.

Gość gość
Tajemnicza ja swojej rodzinie powiem w 15 tyg a widzę się z nimi co tydzień, ciąża bardzo planowana, bardzo wyczekiwana ale sobie postanowiłam że będzie prezent na święta i wtedy powiem, nie wiem jak możesz mieć problem poczekać 2 tyg, znajdź sobie jakieś zajęcia żeby tak o tym nie myśleć może. Nauka cierpliwości przyda ci się później przy dziecku.

Gość gość
Tajemnicza ma super aktywność dnia. Wypieszczona jedynaczka co z igły robi widły. Jak obwieścisz światu tą nowinę to dodaj do tej koperty płytkę z filmem jak zrobiliście planowane dziecko. :-P :-D Rodzice będą dumni.

Gość gość
Ha, ha, ha :-D :-D i fotka z usg koniecznie na fejsie i nk :-P

Widze ze niektore osoby tutaj sa walniete i to zdrowo. Nie mam zamiaru dawac fotek na portale spolecznosciowe, mam zamiar chronic prywatnosc mojego dziecka. Dla mnie pierdo.... sa te osoby ktore wrzucają zdjecie z usg na fc zeby sie chwalić. Dla mnie to chore, to taki ekshibicjonizm emocjonalny. Mylicie pojecia, co innego pochwalić się własnym rodzicom a nie obcym. Został tydzien wiec wytrzymam. Widze ze te forum to jedna wielka patologia. Wchodzę aby podzielić się swoimi uczuciami a tutaj zaraz błotem rzucają, no masakra. Jak czytam posty innych dziewczyn to też je atakujecie. Gdzie się podziała wasza kultura wypowiedzi? SZkoda czasu tu przesiadywać....

Aha i juz przestałam się tym denerwować, zaczeła mnie bawić ta sytuacja ze zrobie mega suprajsa przed świętami :) Żegnam

Gość gość
Narka kretynko :D