Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anastazja8912

wiosna wiosna odchudzanie

Polecane posty

Gość Anastazja8912

Hej dziewczyny, idzie wiosna więc czuję coraz większą potrzebę zrzucenia kilku kg. Planuje wykluczyć z diety alkohol, słodycze i jeszcze kilka rzeczy, do tego treningi jakoś 3 razy w tygodniu. Oczywiście należę do osób niecierpliwych dlatego chciałabym kupić sobie koktaj Mojito Slim (czytałam dużo dobrych opinii) Czy któraś z Was miała styczność z tym suplementem? Polecacie? Dzięki za odpowiedzi

Gość gość
tez się zastanawiam, czy działa ;) chociaż nie do konca wierze w działanie takich specyfików :P a jakie ćwiczenia będziesz robić? masz tez zamiar wprowadzić jakąś dietę czy tylko ograniczyć slodycze i alkohol?

Gość Anastazja8912
bieganie, cwiczenia z mel b. co do diety to bez przesady, nie chce sie katowac, moim najwiekszym nalogiem sa chipsy wiec w pierwszej kolejnosci to chce wykluczyc... poza tym jakis czas temu juz ograniczyam sol i cukier :)

Gość gość
reklama

Gość gość
stosowalam przez miesiac, przy tym co piszesz to bez problemu koktajl mojito slim zda egzamin, kupuj smialo

Gość Anastazja8912
no i właśnie mam dylemat, jedyne co mnie jeszcze powstrzymuje przed zakupem to cena...

ja ci moge zaproponowac zebys poczytala sobie o www.actislim.pl jak dla mnie super:)