Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lunex

Meble do restauracji

Polecane posty

Witam Was serdecznie! Mam zamiar otworzyć kawiarnię. Lokal jest, kończymy remont, jest już brand, strona... Brakuje jedynie mebli. Musimy coś znaleźć maksymalnie do końca marca, bo z początkiem kwietnia się otwieram. Przejeździłem po wszystkich salonach meblowych w okolicy i przewertowałem Internet i wpadłem na taki oto sklep: http://www.homegardenart.pl/pl/c/Restauracja/151 Jak na razie ich oferta podoba mi się najbardziej, ale czy mieliście już jakieś doświadczenie z tym sklepem? Możecie coś o nich powiedzieć?

Gość Michaał29
Aktualnie jak zmieniam coś w restauracji to korzystam wyłącznie z portalu http://www.zwiadowca.pl/ . Wyposażyłem przez nią cały mój lokal, nigdzie nie musiałem jeździć i szukać mebli. Na stronie jest wiele najlepszych firm ze swojej branży, które chętnie wysyłają swoje oferty w odpowiedzi na dane zapytanie. Serdecznie polecam!

Gość gość
Meble meblami a co na kuchnie? z czego korzystać, jaką firmę polecacie?

Gość gość
Hm a jaką masz firme że pytasz co na kuchnie? my takie meble jak stoły czy coś to normalnie w takich popularnych meblowych kupowaliśmy. A na kuchnię różnie, najlepiej się sprawdzają zmywarki z Winterhalter. Ale to wiedziałem że świetna firma jest od razu bo znajomy polecał

Gość gość
Fajne stoli barowe oraz krzesełka do nich znajdziecie w ofercie firmy www.meblant.pl, która zajmuje się sprzedażą tego typu mebli. Sama zakupiłam od nich stoliki do swojej kawiarni i jestem bardzo z nich zadowolona.

Gość gość
Porządne, wysokiej jakości meble do restauracji wykona wam gdyńska firma Womeb http://womeb.com.pl/meble-hotelowe-restauracyjne/ To prawdziwi specjalisci jeśli chodzi o wykonawstwo mebli nietypowych. Bez problemu wykonają meble na podstawie indywidualnych projektów klienta. U nas bardzo dobrze się sprawdzili, firma mega profesjonalna.

Gość KajaBorek

My mamy meble oraz praktycznie całe wyposażenie ze sklepu www.multigastro.pl i z czystym sumieniem mogę Ci polecić sklep. W naszym przypadku realizacja przebiegła bardzo szybko. Sprzęt, który wybraliśmy jest nie zawodny, nie mieliśmy do tej pory żadnej awarii.

Gość gość

Krzesełka i stoliki do restauracji lub kawiarni na pewno znajdziecie w ofercie firmy www.meblant.pl, która zajmuje się produkcją tego typu mebli. Sama zainwestowałam w ich meble do swojej kawiarni i jestem z nich zadowolona. Odpowiedni wystrój przyciąga klientów więc warto rozejrzeć się za lepszymi meblami.

Gość olka34

Meble zewnętrzne typu stoliki itp do restauracji znajdziesz w topalit.com.pl