Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Łożysko przodujace, cesarka planowana

Polecane posty

Gość gość

jestem obecnie w 25 tyg ciaży i moje lożysko jest bardzo nisko, częściowo zachodzi na szyjke lekarz powiedział, ze jeśli tak do 30-33 tygodnia sie nie podniesie to bede miała cesarke strasznie sie tego boje :( nie mam plamień czy krwawien poki co i oby tak do konca ale lekarz mi powiedział, ze wtedy nie czeka sie na termin tylko cesarke robia wczesniej tylko nie wiem ile wczesniej czy któras miała taki problem ???

Gość gość
Cesarkę robi sie ok 2tyg przed terminem czyli w 38tc Nie masz sie czym przejmować, pojedziesz do szpitala ustalisz termin cc i pozniej zjawisz sie w ustalonym dniu. Zrobią ci usg i badania z krwi i tego samego dnia na stół-15minut i dziecko na swiecie bezbolesnie i bez zbędnego stresu porodu naturalnego. Pozniej zszywanie i na sale pooperacyjna. Wstaniesz następnego dnia może i będzie dobrze. Wiem ze to łatwo sie mówi nie stresuj sie-ale sama jestem po cc i super wspominam.

Gość gość
no a znieczulenie jest takie ogolne czy nie? czylinajpierw musze sie zglosic do szpitala na badania i ustalic termin? a po cesarce mozna karmic piersią? tak od razu czy troche pozniej?

Nie panikuj na zapas, bo tak jak lekarz powiedział- lożysko może się jeszcze przesunąć wyżej wraz z powiekszającą się macicą :) A jeśli tak się nie stanie to wtedy dopytasz swojego gina o szczegóły cesarki :)