Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Macie jakieś sposoby na sprzedaż na allegro?

Polecane posty

Gość gość

Wystawiłam paczkę ciuchów i mam tylko 1 wejście:( Paczka 14 ubrań, licytacja od 1zł:( I nikt nie wchodzi nawet..

Gość gość

wystawiasz to samo w różnych konfiguracjach i cenach spod kilku ofert. możesz pokombinować ze to tyle plus tamto w bonusie itd. dla przykład masz na sprzedanie moinitor. zakładasz kilka kont i wystawiasz na pierwszej oferte promowaną czy jak to sie tam nazywa 200 zł powyżej ceny jaką sie spodizewasz uzyskać. z innego konta wstawiasz ceny niższe albo i nie w zalności od rozwoju sytuacji. w ostatecznosci możesz zamiesciść z 10 ofert tego samego towaru w różnych cenach najlepie bardzo różnych;)

mozesz również zasymulowac duży popyt anulując oferty albo nawet kupując sam od siebie na licytacji:) nie wiem zresztą rzadko tam ałaże

Gość gość
zależy jakie ciuchy, najbardziej popularne rozmiary słabo schodzą bo jest tego zbyt dużo, zimowe wiosną też ci nie zejdą i ogólnie w czasie przedswiątecznym prędzej obrus sprzedasz niż ciuchy :)

no to zalicytuj sama. podbij stawke do 10 zł. odbierzesz osobiście w razie co:D

Gość gość
Dzięki. Ale np teraz wystawiłam sukienki i nikt jeszcze na nie nie wszedł. Zero wejśc. Może za wcześnie? Nie wiem już sama. Po bezcenie też nie chce sprzedawać, bo to bez sensu..

Gość gość
Ja mam :) musisz sprzedawać to, co ludzie chcą kupić :) najlepiej schodzą książki, rożnego rodzaju rękodzieło kartki itp. też dobrze sie sprzedaje. A najgorzej wlaśnie ubranka. Próbowałam sprzedać po moich dzieciach i udało mi sie tylko jeśli chodzi o kurtki, które były np z Wójcika, Hot Oil itp i jeśli np kupiłam za 20 zł sprzedawałam za 70-80. Jedną udało mi się sprzedać nawet za 90 złotych ale była na 10-latkę i miała piękny futrzany kołnierz. Jednym slowem nie możesz sprzedawać za tanio bo wbrew pozorom niska cena wcale nie zachęca :)

Gość gość
ojojojoj :p miałam na myśli że kupiłąm za np dwieście złotych :D to by był dopiero interes kupić za 20 a sprzedać za 70 :D

Gość gość
napisz że oddasz za darmo to odrazu zejdą

Gość gość
I koniecznie dostawa gratis :D

Gość gość
daj link moze stad sie ktos zainteresuje