Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie macie rachunki za prąd?

Polecane posty

Gość gość
Mala miejscowość pod Warszawą dom ok 180 metrów w domu 5 osób. 2 lodówki , 3 telewizory, 2 pralki , piekarnik , komputer często chodzi kosiarka bo duże podwórko ok 315 zł za 3 miesiące żadnych ledòwek i oszczędzania .

Gość Ewka885
a skad masz prad? ja zmienilam pol roku temu dostawce na Axpo i jestem bardzo zadowolona. nawet kilkadziesiat zl miesiecznie odkladam:) z tego co maz mowi to jest to jedna z najmlodszych firm na polskim rynku dlatego walcza o klienta bardzo wysoka jakoscia uslug i niskimi cenami:) polecamy:)

Gość hawiaakkaa
my na 3 osobowa rodzine mielismy rachunki nawet po 350zl. kolosalnie wysokie. okazalo sie, ze zmiana dostawcy pradu pozwolila nam na zbicie rachunkow do 200-220zl. korzystamy teraz z uslug firmy axpo i jest bardzo dobrze. polecam.

Gość gość
Szczerze mówiąc polecałabym moim zdaniem najlepszą https://www.energiadlafirm.pl/ Zdecydowaliśmy się na nich i naprawde przyznam ze był to najlepszy z wyborów. Tez długo szukaliśmy i wreszcie sie udało :)

Gość gość
Trzy osoby w domu. Jak nie mieliśmy piekarnika to ok 100 zł na dwa miesiące a teraz jak mamy to ok 200 zł

Około 300 zł na 2 miesiące- 4 osoby, kuchenka elektryczna ( i nic mnie nie przekona do gazu). Drogo, wiem... chciałbym trochę zaoszczędzić. Znalazłem taka stronę http://firmatoty.pl/innogy ale nie wiem czy to bezpieczne, jak myślicie, warto ich sprawdzić?

Gość weronika8811
prad to kiedys byl dla mnie trudny temat - nieuczciwy dystrybutor windowal ceny. na szczescie obecnie korzystam z uslug firmy axpo i place duzo nizsze rachunki :) mysle, ze maja najlepsza oferte na rynku!