Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

eh nienawidze tego okres! ktoras tez tak ma?

Polecane posty

Gość gość

No wiec tak doatalam dzis okres. Masakra pierwszy dzien zawsze najgorszy. Na poczatku dnia czulam sie dobrze ale niedawno wzielam sie za ogarniecie domu zdazylam tylko pozmywac naczynia bol niesamowity. Ktoras tez tak ma? Lub miala? Slyszalam ze po urodzeniu dziecka przechodzi ale do macierzynstwa to mi sie jeszcze nie spieszy;) . Teraz leze pod koldra z syfem w domu . Moze tabletka zadziala zaparze miete bo niby pomaaga;P

Gość gość
całusy w pipke kotku:)

Gość gość
Calusow to ja nie potrzebuje

Gość gość
Oj nadejdzie taki dzień, że będziesz się modlić o okres.

Gość gość
Oj, ja się tego cholernego okresu nie mogę doczekać. Dziś sobie tak pomyślałam, że dawniej przeklinałam dzień, w którym miałam okres a teraz wypatruje go z niecierpliwością. Jakie to życie bywa przewrotne.

Gość gość
Mialam taki dzien miesiav temu a wlasciwie 5 dni nie bylo do smiechu. Ciesze sie ze jest ale bol jest okropny chodzi mi o jakies porady moze ;) . A co ty sie teraz modlisz?;)

Gość gość
Bywa bywa. Mamusia bedziesz ?

Gość gość
nie potrzebuję całusów tylko stado fallusów

Gość gość
ktoras tez tak ma? znaczy co OKRES? owszem mam co miesiac. bolesny? bardzo bez tabletki ibupromu przez pierwsze 2 dni bym nie wytrzymala. Ale nie leze pod kocem od tego sie nie umiera trzeba pracowam chodzic i nie myslec

Gość gość
Też tak mam, pierwsze dwa dni na przeciwbólach bo inaczej zgon. Aha, i urodzenie dziecka NIE POMAGA :O

Gość gość
Tak tylko ze ja mam to dziedzicznie. Moja mama w pierwsze 2 dni nigdy nie chodzila do szkoly pracy . Musiala lezec tak samo jej mama moja babcia. Tak sie mowi ze trzeba ale u mnie gdy poszlam do szkoly kilka razy w poczatek okresu konczylo sie przyjezdzaniem pogotowia wiec nie mow ze trzeba zyc bo jak mdlalam z bolu do tego wymioty biegunka ... nie kazdy ma tak latwo jak ty:)

Gość gość
Eh czyli takie gadanie tylko. Ja mam na recepte leki przeciwbolowe bo inne nie pomagaja ;/. Niewiem juz do tego jest strasznie obfity . .

Gość gość
Przestan. kiedys kobiety MUSIALY pracowac i myslisz ze nie mialy bolesnych miesiaczek?? Myslisz ze dostalyby wolne bo maja okres ??Teraz jak patrze na swoja siostrzenice co lezy pod kocem jakby umierala i jeczy to mnie smiech ogarnia. Juz widze jak ona dzieci rodzi. To dopiero boli.

Gość gość
HEHE prawda pamietam swoja wuefistke do dzisiaj jak powiedzialam jej ze nie cwicze bo mam okres a ona: JA TEZ I MUSZE PRACOWAC i sie skonczylo moje biadolenie :)) U niej tylko zaswiadczenie od lekarze przechodzilo reszta nie

Gość gość
mam 29 lat i okresy nadal są bardzo bolesne, podczas jednego okresu zjadam cale opakowanie ibupromu max i tak już od lat, bez prochów w tym czasie nie mogłabym normalnie funkcjonować, bo nawet leżąć można zemdleć z tego bólu nie mówiąc już o pracy

Gość gość
Wypowiadajcie sie laski

Gość gość
To mam na sile chodzic robic wszystko jak gdyby nigdy nic? Nie da sie. Zemdlalam juz tyle razy z bólu ze napewno nie wiesz jaki to ból skoro tak mowisz. Myslisz ze dla mnie to wygodne? Nie wolalabym normalnie funkcjonowac ale nie moge przez te dwa dni poprostu nie moge.

Gość gość
.