Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

blagam poszukuje osób ktore mialy wyciety wyrostek...

Polecane posty

Gość gość

kochane jakie mialyscie objawy przy zapaleniu wyrostka???? czy bolalo was koło pępka wlasnie? bo ja mam juz 10 lat takie bóle kolo pępka ale one po paru sekundach znikają i wlasnie pojawiaja sie głownie przy okresie ale tez jak mocno ucisne to miejsce i po zjedzeniu czegos niezdrowego..u mnie te bóle pojawiają sie tylko raz w miesiacy albo co 3 miesiące lub co dwa..

Gość gość
raczej to nie jest wyrostek.

Gość gość
Zapalenie wyrostka objawia się nagle i na pewno nie trwa 10 lat. Ból jest ogromny, czasem dochodzi do tego wysoka temperatura ciała. Ból po prawej stronie brzucha, na dole. Nie boli przy naciskaniu za to przy zabieraniu przyciśniętej ręki do bolącego miejsca można się za przeproszeniem ze/srać z bólu. Przy zapaleniu wyrostka konieczna jest jak najszybsza operacja. 10 lat byś z tym nie przeżyła ;) Wyrostek by pękł i jeśli na czas nie trafiłabyś do szpitala to odwieźli by cię na cmentarz.

Gość gość
ale to sa objawy wyrostka jak byk..wyrostek boli wlasnie kolo pępka i w pępku//moze to przewlekle zapalenie wyrostka..

Gość gość
WYROSTEK BOLI W PĘPKU. TO MOZE WIĘC BYĆ TO.

Gość gość
Nieprawda! Przy wyrostku boli tylko tylko mały palec na lewej stopie!

Gość gość
"bo ja mam juz 10 lat takie bóle kolo pępka" x x jakby to był wyrostek to dawno byś już wąchała kwiatki od spodu :D