Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zerknijcie CZY WG WAS ten mezczyzna moze podobac sie kobietom ??

Polecane posty

Gość gość

zerknijcie na moment na jego twarz w tym filmiku.. czy moze podobac sie kobietom ten facet....pytam bo moja dziewczyna chodzi na wyklady z nim i cos ostatnio ciągle o nim czesto mówi.. https://www.youtube.com/watch?v=r3lmvd5uepq

Gość gość
ten drugi link jest dobry :) pierwszy nie wchodzi. czekam na opinie kobiet...czy mam byc o co zazdrosny?? ja swoje zdanie mam ale czekam az kobiety powiedzą co mysla o takim facecie?

Gość gość
film jest niedostępny ale powiem ci jedno każda szkarada się komuś spodoba np. moja matka to piękna kobieta a ojciec przypomina karłowatego smoka wawelskiego a matka mówi jeszcze że on śliczny :O

Gość gość
po obejrzeniu filmu stwierdzam że pan który tam jest moim zdaniem nie jest zbytnio urodziwy w dodatku dość leciwy strzelam że ma około 50-52lata

Gość gość
przypomina mi ibrahimowicza.pilkarza ..ma takie same oczy.

Gość noveore
przypomina mi ibrahimowicza.pilkarza ..ma takie same oczy. XX o qzwa, cos w tym jest :D chodzi na wyklady 'z nim'? chyba na jego wyklady :O i tak, moze sie podobac, bo studentki poleca na byle paszczura za biurkiem. dla mnie jest calkowicie aseksualny i jak ktos tu wspomnial: nieurodziwy.

Gość gość
film jest niedostępny ale powiem ci jedno każda szkarada się komuś spodoba np. moja matka to piękna kobieta a ojciec przypomina karłowatego smoka wawelskiego a matka mówi jeszcze że on śliczny :D :D :D

Gość gość
gość dziś x x to nie jest śmieszne niestety ale urodę odziedziczyłam po ojcu powinieneś mi współczuć czemu matki są nieraz aż tak okrutne :O

Gość gość
tak, może :)

Gość gość
A CO SIE WAM PODOBA W NIM??

Gość gość
jego zawód