Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juzroczek

Pogaduchy dla wszystkich mam!

Polecane posty

Gość juzroczek

Witam jestem mama prawie rocznego synka i zdazaja sie takie dni ze maly dlugo spi albo grzecznie sie bawi a ja mam wszystko juz zrobione i wtedy nachodzi mnie chec popisania z innym. kiedys mialam juz zalozone forum i fajnie sie z dziewczynami pisalo ale niestety po czasie kontak sie urwal :(

Gość gość
Moje dziecko ma prawie rok i rzadko kiedy mam dłuższą chwilę :P

Gość juzroczek
no moj maluch to taki spioszek a jak juz sie wyspi to wystarcza mu zabawki i tak sie bawi grzecznie dopiero kolo wieczora jest bardziej markotny to wtedy wymyslamy rozne zabawy :)

Gość gość
Zazdroszczę :P u nas to skoki wspinaczka i takie inne cuda

Gość juzroczek
teraz sie ciesze ze taki aniolek ale obawiam sie ze jak bedzie nastepne to juz tak latwo nie bedzie :) no i wiadomo jak juz zacznie sam chodzic to juz nie posiedze jak teraz a widze ze juz niedlugo moze to nastapic

oj jak fajnie,mój niestety śpi krótko a ja nie wiem w co ręce wsadzić,ale są takie dni że mimo mam dużo roboty to muszę się zrelaksować i np.popisać z koleżankami zamiast zastanawiać się co ugotować na obiad ;)

Gość juzroczek
he tez tak mam czasami ze jak tylko maly zasnie to ja zastanawiam sie za co pierwsze sie chwytac :) ale jakos to ogarniam obiad gotuje zwykle na dwa dni czasem i trzy np.gulasz czy bigos malemu na dwa dni i ten dzien co mam przeznaczony na gotowanie to juz nic innego nie planuje wiekszego do sprzatania bo na nastepny wszystko robie

Gość juzroczek
a jak wasze pociechy spia w nocy? i jaki maci jadlospis? bo ja ciagle mam wrazenie ze zbyt malo nowosci malemu podaje :(