Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

FETYSZ rajstopy, ponczochy... kto tak ma??

Polecane posty

Gość gość

czy kazdy facet ma taki fetysz? moj nalega abym non stop po pracy chodzila w szpilach , ponczochach, sexi sukienkach itp... kupuje mi ciagle takie ciuchy.rano sex jest namietny ale wieczorem musze sie przebierac i tak sie kochamy. juz mnie to powoli nudzi ale jego nie....

pewnie nie każdy ale trochę rozumiem Twojego. Mam to samo. Kobieta w szpilach i pończochach wygląda pięknie....

Gość gość
obrzydzajace sa ponczochy beee

Gość gość
mojemu to az sie oczy swieca jak sie tak ubieram :)

Hehehe... no rzeczywiście coś w tym jest... Napisałem podobny post na innym forum wiec go tylko wklejam; Mam w pracy dwie b. ładne koleżanki. Przychodzą do pracy ubrane rożnie, czasami w sukience, czasami w spodniach. Ich uroda jest bezdyskusyjna, to fakt, jednak ZAWSZE kiedy przychodzą do pracy w spódniczce, rajstopach i szpilach to faceci dostają jakiegoś baraniego mózgu. Dziewczyny roztaczają wokół siebie jakiś niesamowity powab i czar któremu nie można się oprzeć. Kiedy jedna z nich przychodzi w spódniczce, to sobie mówię... kurcze... dzisiaj się za nią nie obejrzę... dam radę, jeden punkt dla mnie. I bang... Nie potrafie... ZAWSZE PRZEGRYWAM !!!!!!!!!! Normalnie nie wiem co jest grane :-(

Oczywiście to jest temat rzeka. Rozumiem kobiety, że po całym dniu pracy nie zawsze mają ochotę i siłę żeby wyglądać sexi. Każdy potrzebuje "polatać" po domu w szlafroku i papciach, wiec musicie znaleźć jakiś kompromis. Z drugiej strony jak mu tak przez pół dnia przemykasz przed oczami w zwiewnej sukience to "się chłop nakręca" i jest fajnie. Lepsze to niż nuda w związku, jaką dopada większość par po kilku latach w związku.

Gość gość
mój były tak miał i też mnie to nudziło po pewnym czasie