Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POMOZCIE PAWLOWI I JEGO RODZINIE!!!!!!!

Polecane posty

Gość gość

Mam na imię Paweł, mam 29 lat. Od pół roku jestem mężem, a od 7 tygodni także ojcem. Po miesiącu od narodzenia mojej córeczki zdiagnozowano u mnie złośliwy nowotwór ośrodkowego układu nerwowego (guz złośliwy prawej półkuli mózgu). Umiejscowienie, wielkość (ponad 5 cm) i lokalizacja guza spowodowały niedowład lewej kończyny górnej i dolnej, a także padaczkę co skutkuje brakiem samodzielności w życiu codziennym oraz niezdolność do pracy. Po wielu konsultacjach ze specjalistami, dowiedziałem się, że guza nie da się usunąć - można jedynie hamować jego rozwój. Planujemy szukać pomocy za granicą, ale niestety jest to bardzo kosztowne i nas na to nie stać. To nasza jedyna szansa!! Z całego serca proszę o pomoc. POMÓŻ MI W WALCE Z CHOROBĄ Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Najdek, 4096 pomagacie mi Państwo w walce o zdrowie. Odpowiednio wcześnie włączone leczenie umożliwia zatrzymanie postępu choroby. Z całego serca dziękuję za każdą pomoc! www.zbieramydlapawla.pl

Gość gość
:D