Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Okradła mnie kuzynka męża!!

Polecane posty

Gość gość

Byłam wczoraj w odwiedzinach u teściowej, zostawiłam otwarty samochód przed bramą. Dom tesciowej jest oddalony od ulicy jakieś 100 m i nikt obcy tam nie chodzi, Jadąc tam zostawiłam portfel i telefon na półce kolo lewarka , nie było mnie moze 10 min . Jadąc do domu wstapiłam do sklepu zrobic zakupy i gdy maiałam płacić to zdziwienie bo nie mam żadnych pieniędzy w portfelu a wiem że miałam na 100% . Gdy byłam u tesciowej to przez podwórko przechodziła kuzynka męża która juz jest znana z tego że lubi kraść i juz ma wyrok za kradzież . Napisałam jej smsa że ma oddać to co zabrała , nie wspominałam jej co zgineło i ile , postraszyłam ją ze dzwonię na policje i po jakimś czasie odpisała ze pieniadze wiszą na bramce , wszystko co do grosza tylko jedną stówę zdążyła juz rozmnienić . i teraz nie wiem czy mówić o tym całym zajściu jej rodzicom , z jej rodzicami jestesmy w dobrym kontakcie .

Gość gość
powinnas powiedziec. i co z tego ze rodzice sa w dobrej komitywie.

Gość gość
opowiedz wszystkim! mezowi, tesciom, jego rodzenstwu, swojemu.. wszystkim! Nie chron zlodziejki. Miala pecha, ze akurat ja zobaczylas na podworku. Ona nie miala skrupolow, Ty tez nie miej.

Gość JasnowidzXXL
Oczywiście, że powiedzieć. Ta kuzynka albo jest typową złodziejką przed którą trzeba ostrzegać, albo kleptomanką którą powinno się leczyć. W obu przypadkach nie powinno się stwarzać okazji...

Gość gość
tesciowa i maz o tym wiedza tylko oni nie chca zeby robić zamieszania w rodzinie , wswojej rodzinie tez o tym powedziałam . jestem tak na nia wsciekła ze chyba sobie pogadam z jej rodzicami. Ona juz kilka razy okradła tesciowa tylko ze nikt nic jej nie powiedział . to jest pierwsza taka sytuacja ze ostały odzyskane pieniadze. a najlepsze jest to ze zanim mnie okradła to widziała mnie i jak głupia idiotka z usmiechem mówi czesc

Gość gość
a i ona nie tylko kradła wczesniej pieniadze , nawet mieso z zamrażalki i jajka tesciowej ukradła . wcale nie jest biedna , a z wygladu i charakteru takie ciepłe kluchy