Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Muszę się wygadać

Polecane posty

Gość gość

Jestem bardzo zła. Na wykładach piszemy tak dużo że nie da się tego rozczytać. Do tej pory to poprawiałam ale nie wyrabiam się z nauką zamiast uczyć się to poprawiam zeszyty , nie mam czasu na nic ani jeść ani spać spokojnie nie można a że jestem w tyle z nauką to oczywiste bo przecież poprawiam zeszyty żeby mieć się z czego uczyć zamiast zająć się ćwiczeniami i projektami. Idę za resztą w sumie wielu nie notuje ja zanotuję ale wyczytam co wyczytam i nie będę się męczyć :( Dziś tylko 2 przedmioty poprawiłam od przyjścia z uczelni.

Gość gość
Kończę z tym

Gość gość
Ja jak studiowałem to zazwyczaj notowałem tylko coś co uważam za bardzo ważne, takie słowa klucz, które warto potem poszukać w necie i rozszerzyć pojęcie o tym. Notatki do nauki brałem i kserowałem od kogoś kto wszystko notuje i ładnie pisze. Na wszelki wypadek miałem też na wykładzie włączony dyktafon i w najważniejszych momentach (słowa klucz) dopisywałem obok nich minutę nagrania, żeby szybko znaleźć i posłuchać co szanowny profesor mówił.

Gość gość
nagrywaj wykłady na dyktafon :P

Gość gość
dla mnie wszystko jest równoważne a jedyną osobą wszystko piszącą jestem właśnie ja a poprawiająca notatki na 99% tylko ja. Nie już tak nie będzie dziś jestem w szale z tego powodu. Mogła bym w tym czasie dużo zrobić a jutro iść na fitnes. I tak pójdę chyba że zmienie zdanie

Gość gość
myślałam żeby nagrać głos nauczycieli których lubię. Uspokajał by mnie

Gość gość
nie wiem tęskniła bym a i tak będę ale moze kiedyś przestane i zostanie głos