Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem po wizycie u fryzjera

Polecane posty

Gość gość

naturalne włosy mam bardzo ciemny blond. Po nieudanych eksperymentach (ehh głupia byłam) w końcu udało mi się dojść do jako takiej równowagi ;) zrobiłam dziś sobie flamboyage, fryzjerka użyła do tego najchłodniejszych odcieni blondu a wyszedł mi strasznie ciepły kolor. Widząc moje niezadowolenie poleciła mi płukankę do włosów tylko nie pamiętam jaką srebrną/niebieską? Generalnie mam dość ciemne włosy i tak się zastanawiam czy mi to pomoże/zaszkodzi. I jaka jest różnica między tymi płukankami? ktoś mi coś doradzi? albo jak się pozbyć takiego ciepłego odcienia?

Gość gośćula
kurcze nic Ci nie doradzę ,ale powiedz mi czemu nie chcesz cieplego odcienia ? taki kolor odmładza i jest piękny ,chyba ze kompletnie nie pasuje do Twojej urody

Gość gość
no właśnie jakoś dziwnie się z nim czuję, bardzo podoba mi się nieco chłodniejsze tony...o takim czymś myślałam. Mam jeszcze nadzieję, że po kilku myciach te pigmenty się jakoś 'wypłuczą'. Ale fryzjerka wspomniała mi coś o tych płukankach i chciałam się poradzić :)

Gość gośćula
no widzisz u mnie na odwrót chodziłam do fryzjera na ciepły odcień wychodził chłodny ,od paru lat zaprzestałam farbowania i mam swoje ciemny blond z refleksami ,taki fajny ciepły i nie farbuje póki mi jakiś siwy włos nie wyjdzie :)

Gość gość
mimo to dzieki za wypowiedz :)

Gość fryzjerkasnk
ani niebieska ani srebrna tylko fioletowa ,ona z zoltawych zlotych robi chlodne platynowe.;)

Gość gość
jesteś fryzjerką? :) dzięki za radę, chciałabym spróbować...ale nic złego od tego mi się nie może stać? ...tak przezornie pytam :D

Gość gość
Ja zawzze mialam piekny jasny blond chlodny, teraz gdzie nie pojde robia mi plamy , kazde farbowanie widac, kolor nie jest rownomierny , sa pasy po poprzednim farbowaniu, takie odciecia, fryzjerki nie chca przeciagac, dawniej mi przeciagano i mialam cudo na glowie, jesli jest tu fryzjer co mi doradzicue, chce piekby rowny kolor a nie laty na glowie:(

Gość gość
Płukanka srebrna jest lepsza od fioletowe , oczywiście też jak za dużo dasz to wyjdą ci fioletowe włosy . Trzeba uważać i dawać trochę mniej kropel niż jest napisane na opakowaniu. Albo srebrny szampon do włosów