Gość danksan Napisano Marzec 18, 2015 Właśnie wróciłam z pokazu firmy Laforte, która zajmuje się sprzedarza odkurzaczy parowych i pościeli z owczej wełny... I jesteśmy z mężem potwornie oburzeni... przedstawiano nam głównie odkurzacz parowy a o pościeli tylko krótko wspomniano... produkt wydawał się całkiem fajny ale cena, masakra... 7900zł za podstawowy zestaw, potem wylosowano 3 osoby i zaproponowano im upust o 3tys i dodatkowo gratis wszystkie zestawy końcówek i zestaw pościeli... w a gdyby oddali stary odkurzacz to jeszcze 400zł mniej za ten zestaw, w ratach miało by być 116zł przez 4lata... na allegro taki sprzęt ale innej firmy można kupić za ok 2tys... ponad 2 godziny siedzenia i oczywiście na koniec upominki i się zaczęło największe oburzenie... już nie mówię że w konkursie miał ktoś wygrać telewizor o którym prowadzący nawet nie wspomniał i na pewno nikt go nie wygrał, to upominek dla par miała wyć wiertarka albo robot kuchenny, a co było? ZESTAW 6 STYROPIANOWYCH JAJEK I OSŁONA NA DESKĘ DO PRASOWANIA za te rzeczy łącznie w sklepie "wszystko po 2,99" zapłaciłabym 5,98zł i jeszcze pan który to dawał miał czelność powiedzieć że skończyły im się upominki z zaproszenia a te są w tej samej cenie... po pierwsze gdzie są roboty kuchenne czy wiertarki za 5,98zł? po drugie dzwonią, zapraszają dzień wcześniej znowu dzwonią aby potwierdzić udział i spytać się z kim przyjdziesz a im się upominki kończą? to po co się pytają czy w ogóle przyjdę i z kim jak nie mogą się przygotować z odpowiednią ilością upominków? prawda jest taka że wszyscy co idą na takie pokazy to idą dla upominków, a czas mój i mojego męża wyceniono na 1,5za godz. ZMARNOWALIŚMY 2 GODZINY!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach