Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość danksan

prezentacja firmy LAFORTE, odkurzacze parowe

Polecane posty

Gość danksan

Właśnie wróciłam z pokazu firmy Laforte, która zajmuje się sprzedarza odkurzaczy parowych i pościeli z owczej wełny... I jesteśmy z mężem potwornie oburzeni... przedstawiano nam głównie odkurzacz parowy a o pościeli tylko krótko wspomniano... produkt wydawał się całkiem fajny ale cena, masakra... 7900zł za podstawowy zestaw, potem wylosowano 3 osoby i zaproponowano im upust o 3tys i dodatkowo gratis wszystkie zestawy końcówek i zestaw pościeli... w a gdyby oddali stary odkurzacz to jeszcze 400zł mniej za ten zestaw, w ratach miało by być 116zł przez 4lata... na allegro taki sprzęt ale innej firmy można kupić za ok 2tys... ponad 2 godziny siedzenia i oczywiście na koniec upominki i się zaczęło największe oburzenie... już nie mówię że w konkursie miał ktoś wygrać telewizor o którym prowadzący nawet nie wspomniał i na pewno nikt go nie wygrał, to upominek dla par miała wyć wiertarka albo robot kuchenny, a co było? ZESTAW 6 STYROPIANOWYCH JAJEK I OSŁONA NA DESKĘ DO PRASOWANIA za te rzeczy łącznie w sklepie "wszystko po 2,99" zapłaciłabym 5,98zł i jeszcze pan który to dawał miał czelność powiedzieć że skończyły im się upominki z zaproszenia a te są w tej samej cenie... po pierwsze gdzie są roboty kuchenne czy wiertarki za 5,98zł? po drugie dzwonią, zapraszają dzień wcześniej znowu dzwonią aby potwierdzić udział i spytać się z kim przyjdziesz a im się upominki kończą? to po co się pytają czy w ogóle przyjdę i z kim jak nie mogą się przygotować z odpowiednią ilością upominków? prawda jest taka że wszyscy co idą na takie pokazy to idą dla upominków, a czas mój i mojego męża wyceniono na 1,5za godz. ZMARNOWALIŚMY 2 GODZINY!!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować