Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

elektroniczna niania jaka polecacie

Polecane posty

Gość gość

Jakiej firmy oraz jaka cena?a może któraś mama ma do sprzedania?właśnie wyremontowalismy piętro i sypialnia i pokój synka bda na górze na dole mamy salon i mysle ze przydałoby mi się takie urzadzenie:)

Gość gość
ja mam nianie z monitorem oddechu Angel care i jestem zadowolona

Gość gość
najlepiej to sie ubierac i zachowywac jak ta panienka z fimika a facet nigdy nie zdradzi i kazdy sie zakocha bez pamieci 333 www.youtube.com/watch?v=v3ruLZoFe44

Gość gość
Witam, czy ktoś ma doświadczenia z aplikacjami NIANIA w telefonie / tablecie / PC? Wydaje się, że może to być tańsza alternatywa do klasycznej niani elektronicznej. I oferują wiele różnych funkcji. Chciałbym spróbować Annie Baby Monitor albo Niania 3G i nie wiem co wybrać, czy ktoś może mi doradzić?

Gość gość
Witam, doświadczenia nie mam, wcale nie wiedziałam, że taka aplikacja istnieje .....Ale to dobry pomysł, idę ją pobrać i wypróbować. :-)

Ja 100% polecam i sama używam Angelcare z kamerą video a jak jedziemy na wakacje to korzystam z aplikacji na telefonie www.anniebabymonitor.com, też bardzo fajna.

Gość gość
Zadna aplikacja sie u mnie nie sprawdzila. Miesiac temu kupilam nianie elektroniczna Babyline na allegro za 79zl. Super zasieg, reaguje tylko na dziecko ( nie slychac otoczenia), zadnych szumow, wbudowana mala lampeczka. Jestem bardzo zadowolona.