Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to już alkoholizn???

Polecane posty

Gość gość

mam 25 lat, jestem kobieta, mężatką, bez dzieci, mieszkamy sami. Ja pracuje na 3 zmiany fizycznie.... nie wazne lubie wypic drinka w wannie i nawet przed kompem, nie wyobrazam sobie soboty bez drinka lub piwa ( a najlepiej dwóch) co sądzicie, czy to alkoholizm?

Gość gość
up

Gość gość
fest

Gość gość
co fest, ale to trwa 2 lata

Gość gość
A jaki alkoholizm ja mam 30 lat jestem mężatką w wannie przy kąpieli potrafię jak jest dobre to i butelkę wina sama wypić mąż w tygodniu nie pije chyba że na wakacjach, ale w sobotę lub piątek jak jesteśmy w domu to obowiązkowo jakiś maratonik filmowy dobra kolacja i zawsze 0.7 jakiegoś mocnego alkoholu i przez myśl mi nigdy nie przeszło że to alkoholizm

Gość gość
ale mi sie to zdarza srednio 3 razy w tygodniu, no oprócz tygondnia kiedy mam noce...mam ogromna ochote na picie i pije sama..np przy sprzataniu

Gość gość
No napisałam Ci że mi ta butelka wina do kąpieli zdarza się kilka razy w tygodniu, a maratoniki filmowe z 0,7 co tydzień, jak gdzieś na wyjeździe jesteśmy to też i nie uważam że to alkoholizm

Gość gość
troche mnie pocieszyłaś

Gość gość
w tym tescie miałam tylko dwa taki a wynk był taki ze musze zgłosic sie na odwyk

Gość gość
Zaraz na odwyk to nie.Alkoholizm nie zależy od ilości wypijanego alkoholu.U mnie było najpierw na imprezach,potem co sobotę i w wakacje ,następnie dwa razy w tygodniu,potem trzy bo lepiej się sprzątało idt.A teraz AA.Nie każdy się uzależnia ale nikt nie wie gdzie leży granica.W każdym bądź razie teraz wiem,że nie tam gdzie myślałam,że jest.

Ojej. Wyszli mi ze jestem uzależniona i powinnam sie zwrócić na terapie :D a pije piwko często po pracy, 4dni w tygodniu