Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mirabelkazsadu

Peter Gammons w Polsce

Polecane posty

Gość Mirabelkazsadu

Proszę o nieusuwanie tego tematu. Dodaję go tutaj bo nie znalazłam działu religia czy chrześcijaństwo :) Do Polski przyjeżdża Peter Gammons, ewangelista, który uzdrawia ludzi dzięki mocy Jezusa Chrystusa.

Gość Mirabelkazsadu
Dowiedziałam się o tym niedawno, obejrzałam filmy na youtube i stwierdziłam, dam sobie szanse. W lutym 2014 poroniłam pierwszą ciąże. Od tamtego czasu nie udało mi się ponownie zajść. Jeśli ten człowiek uzdrawia ze ślepoty i głuchoty na oczach innych to poradzi sobie z moim problemem :) Co o tym myślicie? http://www.portalcel.pl/peter-gammons-w-polsce

Gość gość

Gość Pikussh
Genialne. Moja siostra ma straszne problemy ze wzrokiem. Dobrze ze jestem z wawy :) dzieki za info

Gość Mirabelkazsadu
no ja własnie tez z warszawy.

Gość Mirabelkazsadu
Próbowałam już zajść w ciąże na różne sposoby. Dużym wsparciem były dziewczyny z kafeterii. Pokładałam nadzieje w terapii hormonalnej, castagnusie, ziołach, hipnozie itp. Te metody nie działają. To moja ostatnia nadzieja. Nie jestem już młoda, to ostatni dzwonek.

Gość gość
up

Gość gość
On będzie tu przez kilka dni. Uzdrawianie bedzie codziennie?

Gość Mirabelkazsadu
No tak ja to rozumiem. Nigdzie nie jest napisane, co dokładnie jakiego dnia, więc zakładam, że wszystko jedno jaki dzień.

Gość gość
Upp :)

Gość gość
upi

Gość gość
ktoś już był na spotkaniu z nim?

Gość frania_bania
ja oglądałam emitowane na żywo spotkania na ich stronie... i faktycznie modlił się o chorych ale czy ktoś był uzdrowiony, nie wiem... Dzisiaj tj, 23.03.2015 o 18 też ma być transmisja na żywo z ewangelizacji i modlitwy o uzdrowienie http://www.kosciolchwaly.pl/media/transmisje-online/

Gość Jatomowie
Bylam i zostalam uzdrowiona!! :) kocham Boga!

Gość to ja mowie
Zostalam uzdrowiona z bilesnych miesiaczek. Bol mialam taki co miesiac ze wymiotowalam z tego boli, mocne leki typu pyralgina w zastrzykach czy aulin, nimesil, efferalgan z codeiną nie dawaly rady. Zistalam uzdroeiona na pierwsYm spotkaniu. Nastepnego dnia dostalam okres i nie czulam bolu :D czekalam ze moze przyjdzie ale sie nie pojawil wuec pojechalam na kolejne spotkanie :) Jezus mnie uleczyl! Cale lata sue z tym meczylam, w dniu okresu bralam wolne w pracy bo nie dalam rady nawet do toalety pojsc. Nowa jakosc zycia normalnie :D

Gość Tojamowie
Wybaczcie blędy. Pisze z telefonu a tu jestt malenka klawiaturka