Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WIzyta u dentystki

Polecane posty

Gość gość

Witam. Może bardzo głupie pytanie, ale powiem szczerze ze zawsze nie daje mi to spokoju. MOże akurat któs jest dentystą i chetnie się wypowie. Zawsze jakoś mi tak dziwnie gdy siedze na fotelu a dentysta robi mi zęby, bo ogolnie to taka pozycja, że jest się w dośc bliskim kontakcie wzrokowym Czy dentystce może przeszkadzać że patrze się na jej buzie lub w oczy jak np. boruje zeba? Czy patrzec poprostu obok? Czy miałyście drogie Panie takei sytuacje? NIe irytuje was to? Bo nie chciałbym być taki nachalny tym patrzeniem A o co mi chdozi? CHodze do takiej Pani, ma niesamowicie łądne oczy, miło w nie popatrzec, ale mi głupio

Gość gość
daj namiar na tą dentystkę, bo jak ma oczy ładne to pipke też ma pewnie ładną i chętną na pieprzenie

Gość gość
pytam sie powaznie...

Gość gość
dentystka pewnie myśli że jesteś lesbijką ale nic nie mówi bo nie chce cie krępować

Gość gość
jestem facetem wiem ze kafe to sami przedsladowcy ale naprawde to wazna dla mnei odpowiedz, bo nie chce wyjsc na jakiegos zbokola czy schapusa:) a moze to normalne ze pachjent sie patrzy, bo nei ma gdzie, bo jesli tak i nei przeszkadza to dentystka to napatrze sie za wszystkie cvzasy:)

Gość gość
Najlepiej przymknij oczy, nie jest naturalne takie siedzenie i patrzenie komuś w oczy, zresztą sama lampa razi w oczy ...

Gość gość
autorze tematu, jak ona ma męża to nie masz u niej szans na bzykanie, naprawdę chcesz się z nią pieprzyć?

Gość gość
ona ma ładne tylko oczy czy cycki, pupe, nogi, buzie też ma ładne? poważnie pytam

Gość gość
ile wzrostu ma ta laska dentystka?

Gość gość
oczy tylko :) no to wyjasniliscie mi, ze zamknac oczy, choc to takie troche smieszne, ale coz... czyli nei wypada bezczelnie zerkac... szkoda...

Gość gość
daj dziewczynie napiwek i powiedz że ma śliczne oczy, zapytaj jej czy lubi banany, jak lubi to rozepnij rozporek, wyjmij banana i daj jej do buzi

Gość gość
nie udawaj że patrzysz tylko na jej oczy a na cycki nie

Gość gość
nie chodzi o bzykanie, poprostu ma tak bajeczny usmiech i tak przenikliwe oczy ze az z wielką checią bym sobie poaptrzył w trakcie tego bolesnego leczenia:) i nie chdozi czy kogos ma czy nie, poprostu popatrzeć bo miło:) a kogos chyba ma bo ma takie serduszko przywieszke. i jest cholernie miła, i to bije od niej, ale to akurat wiadomo klient, kasa, stres

Gość gość
napisz po prostu że chcesz się z nią pieprzyć erosomanie!

Gość gość
uwierz ze jest to krepujące, kiedy ktos tak z bliska wpatruje sie w Ciebie, jeszcze wtedy kiedy wykonuje swoja prace, po prostu przymknij oczy i juz, raz na czas możesz kuknąć no ale bez przesady

Gość gość
to że ona ma kogoś to wcale nie znaczy że ci nie da w gumce; jak ma wielką chcice to jej nie wystarczy jeden facet; jakby się zgodziła bo chciałbyś się z nią pieprzyć?

Gość gość
autor tematu jest taki napalony że mu o mało wacek gaci nie rozerwie

Gość gość
o człowieku, powiem tak, kafeteria osiągeła 100% mułu :))) no ale przynajmniej rozbawiliście mnie:) jak pisalem wyzej nie chdozi o bzykanie, poprosu ma zjawiskowe oczy, niesamowicie piekne, to też by sie papatrzyło, taki widoczek to coś miłego niż patrzenie w sufit:) do tego ejst dośc miła, wiec wiecie sami... ale dokładnie też mi się wydaje ze patrzenie w jej oczy to poprostu nie takt... choć pewnie przyzwyczajona, bo nei jeden napalacz, facet, mezczyzna, dzieciak, zbokol itd tam chdoza... co moge tylko dodac, jak ostatni ząbka borowałą, stała tak, że opierała się dośc wyczuwalnie o moją reke.... oczywiście prosze o milion komentarzy w stylu wiemy jakim ... ale tyle godzin w pracy wiec to pewnie normalne... neistety na następnej wizycie miała juz krzesło i nie opierała się, wiec to niestety jednorazowy przyapdek....

Gość gość
podnieca cie ta dentystka? jesteście na ty? jakby ci obiecała pieprzenie to byś jej odmówił?

Gość gość
zaraz o pieprzeniu... poprsotu cos w sobie ma ogolnei łądna, podoba mi sie ale to nie ma nic z tym wspolnego :) fajna, miła, miło sie rozmawia, ale na ty nie jestesmy, jest kulturalnie no... tzn sa miel usmeichy ale jak to klient, dentystka

Gość gość
powiedz jej że podoba ci się jej buzia

Gość gość
ostatnio chciałem powiedzieć, ze przepraszam ja ze sie tak przypatruje, ale ma takie oczy ze nie potrafie sobie odmówić i nei patrzec:) ale nie pwoeidziałem bo kurde głupio jednak... fakt ze ona mlodziutka, wieec kompletnie nie jest problemem powiedzenie tego, ale to chyba troszk eprzekroczenie bariery...

Gość gość
jak nie dała ci w pysk to spoko, może ona chce się z tobą kochać ale się wstydzi, jako facet zacznij pierwszy powiedz jej że ma śliczną buzie, a może już jej to mówiłeś? chciałbyś z nią stracić prawictwo? a może ona jest dziewicą i razem będziecie odkrywać krainę rozkoszy cielesnej

Gość gość
nie powiedziałem bo to chyba przekracza granice lekarz - pacjent a po co ma miec dyskomfort w swojej pracy, pewnie kazdy facet jak nei aptrzy, to dogaduje itd. wiec troszke rozumiem ze nie maja prosto

Gość gość
powiedz jej że ci stoi jak na nią patrzysz

Gość gość
daj jej napiwek i powiedz: Jesteś prześliczną dziewczyną!

Gość gość
powiedz jej że jest ci bardzo miło że ona wkłada ci do ust te same palce którymi pociera sobie pipke do orgazmu

Gość Ewa Galewska

Ja od wielu lat leczę się http://kasianowak.eu/2020/01/11/popularny-dentysta-w-rzeszowie/ za każdym razem gdy pójdę nie czuje żadnego bólu.