Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PiotrekSZ

Pani dla Pana sponsoring ?

Polecane posty

Gość PiotrekSZ

Witajcie długo się zastanawiałem czy dodać tutaj ten temat , niby to tylko forum no ale ...... Mianowicie chodzi mi o to że pewnego pięknego dnia wracając z pracy wykończony psychicznie i fizycznie uświadomiłem sobie że może coś należało zmienić w swoim życiu . Głupi nie jestem brzydki też nie jestem także może '' zostać facetem do towarzystwa dla Pań '' pomysł może był dobry ale gorzej z wykonaniem przez kilka dni męczyłem swoją przeglądarke internetową hasłami typu Pani szuka Pana albo Pani sponsoruje itp.tutaj znowu się zawiodłem bo co ogłoszenie to jakiś spam , albo strona z wirusem albo jakaś kobieta napisała na forum a w odpowiedzi masa facetów ze swoimi adresami e-mail jednym słowem niezły ubaw . Po pewnym czasie znalazłem strone roksa.pl tam wlazłem na ogłoszenia panów z 200 ogłoszeń chudych grubych zbudowanych po prostu od koloru do wyboru , i tutaj jestem ciekaw jak myślicie czy do jakiegoś dzwonią , czy jak tam zamieszcze ogłoszenie to mam jakieś szanse czy nie będą do mnie dzwonić jakieś pedały i zboczuchy co napisać w takim ogłoszeniu aby to miało jakiś sens ...I czy naprawde kobiety szukają jakiegoś faceta na takich portalach typu roksa , roksan , i czy istnieje tak naprawde sponsoring faceta przez kobiete ? co musi mieć taki facet aby kobieta do czy po niego zadzwoniła ? a może tak naprawdę żaden sponsoring nie istnieje bo niby po co ma kobieta płacić jak jest ładna to tak naprawde może mieć każdego jakiego chce ? pozdrawiam i jestem ciekaw waszych odp.Piotrek

Gość gość
Wedlug mnie czlowiek, który zarabia w ten sposób to porażka. Niezależnie od płci. W życiu nie płaciłabym kolesiowi, o którym mam takie zdanie, za seks.

Gość gość
up