Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Wasze dzieci też nadal bardzo marudzą jak mają iść do przedszkola?

Polecane posty

Gość gość

Bo mój to stale z kwaśną miną idzie :-o

Gość gość
Moja córka przez 2 lata chodziła zadowolona . 2 różne przedszkola . Gdy poszła do zerówki w szkole zaczęły się nagle grymasy. Okazało się ze pani jest bardzo wymagająca i córka nie nadarzyła z materiałem. Od stawała od grupy. Cóż - siedzimy teraz z nią po 2 H dziennie uczymy się dużo. Zauważyliśmy poprawę w jej samopoczuciu nawet nie chce wracać wcześniej do domu. Otworzyła się jak i do Pani jak i do innych dzieciaków. My problem znaleźliśmy. Tego tobie również źyczymy.

Gość gość
Aha.

Gość gość
jedne dzieci lubią przedszkola inne nie , ja nienawidziłam jak diabli ! zazdrościłam koleżance która nie musiała chodzić bo jej mama nie pracowała

Gość gość
Ja też nienawidziłam, pamiętam jak mówiłam mamie że ja mogę jechać wszędzie, to każdej z ciotek, wszędzie, byleby nie tylko tam. A z drugiej strony nie miałam żadnych problemów z nauką, mój syn też nie ma, bo widzę jak umie czytać, liczy na palcach, opowiada o swoich zabawach z kolegami. Nie wiem skąd te marudy :-o

Gość gość
może wstawanie wczesne ? nie które dzieci lubią pospać a może sam rytm dzienny w przedszkolu ? ja do dzisiaj jak wspomnę , sam zapach przedszkola pamiętam do dzisiaj brrrrr :O te zabawy brrr te popołudniowe drzemki brrr okropność :O z kolei mój syn lubił chodzić i nie marudził :)

Gość gość
Tak, wstawanie wczesne na pewno ma na to wpływ. W dzień powszedni musi wstawać o 6:40 a w wolny dzień potrafi spać do 9 :) Pamiętam jak lubił chodzić na początku, jak go fascynowali nowi koledzy, plac zabaw, te wszystkie zajęcia a teraz już mu minęła ta miłość ;)

Gość gość
zrobilas dzieciaka a potem go odddajesz na przechowanie najwyraźniej twój mały jest jeszcze za malutki i zbyt wrażliwy żeby odlaczac się od matki. biedny maluch.

Gość gość
Może urodziłaś malkontenta albo indywidualistę?