Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowy w mieście gwałci małe dzieci !!!!

Polecane posty

Gość gość

Taki jest właśnie Nowy w mieście :-(

Gość gość
Pedofil i nic więcej :(

Gość gość
Pomówienia są też karalne. Myślisz, że tu jesteś gościu anonimowy? Nic podobnego. Pamiętasz? Nosił wilk razy kilka ponieśli i wilka. Lepiej zastanów się nad tym co napiszesz i oglądaj się za siebie. A swoją drogą to w głowie masz tylko siano , nic więcej, no, może jeszcze syf. Jakim trzeba być debilem żeby napisać coś takiego, temat założyć, mentalność małpy. Sorry bo to dla małpy obraźliwe :P

Gość gość
temat zgłoszony do usunięcia, IP w trakcie namierzania nikt nie bedzie kogos obrażał w ten sposób Piotrus 😘❤️

Gość gość
14:08 dobrze zrobiłaś Nowy w mieście ode mnie też 👄🌻

Gość gość
Nowy w mieście je‪bie w du‪pe małe dzieci!!!

Gość Ilona K68
Pozwalają tu pisać takim dewiantom. Dawno powinien dostać dożywotniego bana. Osobiście wyrwała cym takiemu jaja z korzeniami i dala kotu na pożarcie.

Czy co wejdę na Kafe, to muszę czytać takie pomówienia? :O Nie pada tu moje i imię i nazwisko, oraz odpowiednie foto, ale przeszedłeś samego siebie. :O :O Różnie wyzywany był tu mój nick, z którym w jakiś sposób się identyfikuję, ale nigdy w taki sposób. :O Myślę, że prewencyjnie powinni się tobą zająć, ci z modełłe. Tu nie chodzi o mnie, tylko o ciebie, bo zaczyna ci ostro odpalać, niestety moim kosztem. :O Czego kuṛwa sobie nie życzę. x I pozdrowienia dla tej tzipy z modełłe, że chciała zobaczyć jak zareaguje, widząc jakie gọ́wno mi robią. Mam cichą nadzieję, że cię wypieṛdolą, bo się tu nadajesz, by sprzątać kosze w redakcji a nie siedzieć za konsoletą.

Gość norma n
Temat pokazujacy ze kafe siegnelo bruku. A szkoda bo fajnie tu bylo tracic czas "🖐️

Pewna, spokojnie nie jeden jeszcze taki powstanie. :O Ci ludzie kompletnie nie mają pomysłu na siebie. :O Bredzą by jakoś zaistnieć. :O Ale, że w takiej formie :O Bardzo żałuję, że idzie właśnie to w takiej formie. :O O kuṛwa !!! :P Myślałem, że nigdy tego nie napiszę, ale za moich czasów było inaczej. :D :D

Gość gość
A ja i tak bym Nowego w mieście wykorzystała, bez pytania o zgodę, ale czy by nie uciekł :p

Ja nie urodziłem się do wykorzystywania a dawania przyjemności. :) Uciekłbym a inaczej pisząc, nie stanął by mi. :( Tak niestety mam :( Nie potrafię się kuṛwić. :( Może dlatego nie wiem, czy Czeszki wypierają Ukrainki i Rumunki. :( Jak prawili sobie pewni panowie...

Gość gość
Ja tylko tak piszę, wyluzuj Nowy :D

Wyluzuj ? hehhe Jak mam wyluzować. Ty piszesz sobie z gościa a ja z na dnia na dzień staje się pedofilem :O :O Wpadłem tutaj, by zobaczyć co się święci a tu jakiś cḥuj , już nie wie jak ma się wypróżniać na nick jaki sobie przyjąłem.:O

Gość gość
Takie nic piszące z pomarańczy, bezimiennie! Masz co się tym martwić, ten ktoś nie ma jaj, więc nie pisz chuj, mów do niego inaczej bo obrażasz prawdziwego c***a :D

Nie martwię się Nimi. Martwię się za tych co, wypisują te bzdury. :O Hejty nie są podpowiadane, biorą się z czyiś mózgów...

Gość gość
Amstaf też pisał o sraniu i wyproznianiu kim w końcu jesteś? Kreska widmo koke?

Gość gość
Nowy... to tutaj nie wzięło się z mózgu, ale z głupoty :(

Gość gość
Daj spokój starej gwardii, jak On tu był, to skakałeś z jaja na jajo :D

gość dziś Z głupoty? To jakiś poj̣eb. :O Warto by się mu przyjrzeć. Nikt normalny, nie wpada na pomysł styrania mnie mnie takimi tekstami.

Gość jolka mn
Jestescie żałośni.Nudzi Wam sie. Nie znamy człowieka.Wiemy tylko ze jest gejem.

Gość gość
a ciebie by nie wkur/wiło jakby cie na niebiesko taki ped/ał pojechał?

Gość gość
Myslalam ze amstaf zmienil login na Nowy w mieście. A duchełłe,syn fubu,duch kafe-co z nimi?

Gość gość
Temat do usunięcia, co za żenada że tak dlugo wisi na forum.!

A co myślisz że tzipy z modełłe nie lubią się zabawić. Tylko te idiotki nie rozumieją, że to nie jest wyzywanie od pedała a tylko chodzi o gwałcenie małych dzieci :O Co za pịzdy siedzą za tą konsoletą, że pozwalają na takie pisanie. :O :O :O

Gość gość
I co cweliku, zamiast atakować jak zwykle, musisz się gęsto tłumaczyć? co za jełop :D

Nie jak zwykle, bo nikogo nie atakuję. To ty pomarańczowy chụju masz myśleć, że jestem pedofilem, bo to na rękę niemieckiej opinii publicznej...