Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nowy w mieście gwałci małe dzieci !!!!

Polecane posty

Gość gość
.

Sporo naprodukowałeś tych tematów. Na początku myślałem, że świetnie się bawisz wypisując te bzdury. Czerpiesz satysfakcję z patrzenia jak bolą mnie oczy od czytania tych pomówień. To smutne, bo przez tyle lat jak tu jestem, byłem wyzywany na różne sposoby... ale to..? :( To jak kopanie po jajach. Mam nadzieję, że te bzdury wypisuje jakiś "świeżak"...

Gość gość
hahahaha jesteś Noweuszku, ty pedofilu :-D wywabiłam cie :classic_cool:

Niezupełnie. :O Miałem to niepohamowane uczucie wpadnięcia sobie tu na chwilę. Już tak sobie nie schlebiaj. Tym bardziej, że takimi tekstami osiągnęłaś dno. :( Kompletnie ci odwaliło i na pewno nie jest to moja wina. Ale rób swoje, 💤 Na tym to forum polega, że każdy pisze co myśli. Ty sobie wyobraziłaś że jestem pedofilem...

...Nowy nie przejmuj się :) ...też mam jakiegoś fana który w ten sposób pisze o mnie ale tematów jeszcze na mój temat nie zakładano :) myślę jednak że pisząc takie bzdury ktoś świadectwo wystawia jedynie sobie, nie przeczę ze może to być irytujące, ale moim zdaniem nie warte komentarza :)

Gdybym się tym przejmował już dawno bym osiwiał Matu :) 🖐️ Co nie znaczy, że temat pedofilii się tu nie pojawia w sposób jak najbardziej poważny. Czyta sobie człowiek trochę i natrafiłem na tekst, gdzie Kafeteria, była opisana jako wylęgarnia e-prostytutek. :O No ktoś jakby mi w mordę strzelił ...

Gość gość
Nowy w mieście zgwałcił Dekalogowatą!

Gość gość
ale śmieszne.

Gość gość
Nowy skończ rúchać te małe dzieci!!!