Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zmiana TV na większy

Polecane posty

Gość gość

Zastanawiam sie nad zmianą tv..prosze o podpowiedź jaki i gdzie mam kupić ;) Musi byc dośc duzy i w normalnej cenie

Gość gość
dość duży musi być, może być 18 centymetrowy we wzwodzie?:)

Gość gość
Nie kupuj za dużego jeśli masz mały pokój najlepiej spytaj sprzedawcy. Ja mam LG z electro.pl 40 cali i jest akurat.

Gość gość
Sprzedawca doradzi co zechce wypchnąć ja tydzień temu kupiłem lg 47 cali Sony o tych samych parametrach kilkaset zł droższy

Gość gośćula
powiem wam że ja mam od kiedy pamiętam telewizor philips 32 ten "z dupą " czyli gruby nie żaden led czy plazma i mam z nim zero problemów,a znajomi pokupowali ledy plazmy i inne cuda i po 2-3 latach sie zaczęły psuć,moze gdybym namietnie ogladała tv to bym zmieniała,ale tak to nie widze potrzeby.

Gość gość
ja na euro 2012 kupiłem tv (bo nie miałem żadnego) padło na PHILLIPS 40''. Miał być tymczasowy do czasu zakupu lepszego. W maju będzie 3 lata jak używam i brak jakichkolwiek problemów. Teraz oglądałem większe tv bo chciałbym większy. Max. wielkość jaka mi wejdzie to 60''. Myślałem, że zakrzywione ekrany to bajer za który się przepłaca. Pojechałem popatrzyłem i powiem szczerze, kolejny tv jaki kupię musi mieć zakrzywiony ekran, różnica jest kolosalna w porównaniu z prostym ekranem. W lipcu będą nowe modele z tego roku więc warto poczekać. Teraz w sprzedaży są te z lat poprzednich.