Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On ma mniejsza ochotę na seks

Polecane posty

Gość gość

Hej Jesteśmy razem 7 miesięcy, ja mam 26 lat on 29, seks do tej pory był świetny ok 10 razy w tygodniu a od jakieos miesiąca mu wystarcza 2 krótkie numerki na tydzien, ja nie moge wytrzymać mam duże potrzeby poza tym to mnie upokarza czuje sie nieatrakcyjna a wyglądam bardzo dobrze dbam o siebie i ładnie ubieram . Panowie co sie z wami dzieje, o co chodzi meczy mnie ta sytuacja ...

Gość gość
Jak to w małżeństwie. Oklepałaś mu się.

Gość facet2421312
Ciesz sie z tych dwóch razy na tydzień. Ja od 6 tygodni już nic. Marzę o 2x na tydzień. Pewnie kwestia czasu aż sobie coś znajdę na boku i będę miał co chcę ;-) Na Żonę już nie chce patrzyć bo to wiecznie szukało wymówek. Miałem nadzieję że z wiekiem będzie jej się więcej chciało. Myliłem się. Kocham ją, ale gdybym miał wybierać jeszcze raz to rzuciłbym ją 10 lat temu. Ile można walić konia i się łudzić?

Gość gość
znajdz innego nie ma sensu skoro sie meczysz jak on ma mniejsze potrzeby nie pasujecie do siebie predzej czy pozniej go zdradzisz

Gość gość
Ja mam podobny problem.. tyle,że u as praktycznie od początku tak jest, jesteśmy ze sobą 9 miesięcy. Niestety męczę się strasznie, mam duzo wieksze potrzeby...... :( tak poza tym to jest super facet, ale dobrego seksu to mi brakuje:(

Gość gość
Mi tez brakuje to moze pomozemy sobie nawzajem