Aldonka1989 0 Napisano Marzec 19, 2015 Witajcie, może ktoś mi pomoże. jestem po laparoskopi wszystko miałam ok. miesiączki były regularne przez 3 etapy,. jednak ostatnią miesiączkę miałam 18. 02 i 17,03 czułam ból w podbrzuszu i silny ból pleców jak na okres. na drugi dzień wszystko ustąpiło. dziś zauważyłam u siebie gęsty śluz przypominający białko kurze i białe grudki, temp w pochwie 37,4 wcześniej nie mierzyłam. czy może to być ciąża. staramy się z mężem już bardzooo długo . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 24, 2015 Jest to śluz płodny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 25, 2015 tutaj masz pokazane jak interpretować śluz: https://www.youtube.com/watch?v=G23OWzrN0zQ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 26, 2015 Jak jeszcze inaczej można wyznaczać fazy cyklu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 27, 2015 Nie jesteś w ciąży bo masz wszystkie oznaki okresu http://buraczek.pl/kiedy-spoznia-mi-sie-okres/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 27, 2015 Jak inaczej można wyznaczaczać fazy cyklu....na kilka sposobów. interpretacja temperatury, testy owu, mikroskop owulacyjny. To ostatnie jest fajne, bo niedrogie a wielokrotnego użytku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 3, 2015 Na jakiej zasadzie działa ten mikroskop? cos w podobie do testów lh? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 4, 2015 śluz to jajeczkowanie, możesz mieć dłuższy cykl tym razem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 8, 2015 mikroskop działa trochę inaczej, bo jest na ślinę albo śluz szyjkowy ale też wykrywa hormon lh. Najlepiej wejdź sobie na testerafrodyta.pl i poczytaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach