Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd się wziął durny mit że polki są takie piękne

Polecane posty

Gość gość

czy polacy go sobie sami wymyślili? i teraz powtarzają? przecież to nieprawda ;/. Sama jestem oczywiście jestem polką, uważam się za przeciętną, przynajmniej jestem szczupła, bo większość polek jest brzydka lub przeciętna, często gruba z dużymi tyłkami i przy tym kurduple. Naśmiewają sie z niemek a wcale się wiele od nich nie różnią...

>>>Skąd się wziął durny mit że polki są takie piękne<<< Wymyślili go ci, co MAJĄ OCZY :), x a NIE MAJĄ KOMPLEKSÓW :D :D :D.

Gość gość
Misio ty już jesteś w takim wieku, że podobają ci się wszystkie, byleby przed 30-tką :D

byłaś kiedyś w Niemczech? Pojedź, zobacz, potem mędrkuj. Osobiscie uważam, ze Niemki to najbrzydsze kobiety ze znanych mi narodowości. Wloszki wyglądające jakieś 10lat starzej niż mają- typowe kury domowe, zazdrosne o swoich facetów-ble. Norweżki- białe, grubawe i w większości tepe. Francuzki są ładne, takie..zadbane, eleganckie. W tylu krajach mieszkałam i na co dzień obcowałam z babkami. Na ich tle Polki naprawdę dobrze wypadają. Zresztą, tacy Włosi np. bardzo chętnie braliby za żony właśnie Polki.

>>>Misio ty już jesteś w takim wieku, że podobają ci się wszystkie, byleby przed 30-tką<<< Jestem w tym wspaniałym wieku, że zauważam urodę kobiet od dojrzałych nastolatek, do zadbanych pięćdziesiątek. Każda jest inna, ale w każdej kryje się coś prawdziwie pięknego :) :) :).

>>>byłaś kiedyś w Niemczech?<<< Ja byłem :D i poznałem tam kilka wspaniałych, wręcz cudownych kobiet :). Różniły się bardzo wyglądem, ale jedno miały wspólne: ŻADNA Z NICH, NIE BYŁA RODOWITĄ NIEMKĄ :D :D :D.

Gość gość
Zresztą, tacy Włosi np. bardzo chętnie braliby za żony właśnie Polki. xxxx Byłem kilka lat i jedno wiem na pewno - to Polki robią wszystko żeby taki Włoch je chciał :P