Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża a seks

Polecane posty

Gość gość

Nie rozumiem niektorych facetów, jestem w 5 miesiącu ciąży i nadal cholernie pociągami mojego faceta, mimo brzucha czy jakiś rozstępów na skutek ciąży, nie rozumiem jak mozna brzydzic się partnerki w ciąży? Jak mozna unikać zbzbliżeń z kims kogo wybrało się na matkę swojego dziecka, nie byle kogo. A jak u Was to wygląda? Wasi faceci tez pragną Was niesamowicie mimo ciąży?

Gość gość
W wieku 50 lat też się będziesz dziwić, że nie pociągasz faceta? Faceci są różni część leci na wszystko co ma mniej niż 25 lat... Część traktuje ciążę jak fetysz, a części podobają się starsze doświadczone. Część lubi biust sportowy, a część silikony... co zrobić?

Gość gość
Dziwić? Wiec dlaczego my nie mamy się ich brzydzic skoro ciąża to dla nich taka trauma? Dlaczego mamy wybierać na ojców takich ktorzy w najciezszej chwili w zyciu się odwracają? Zastanów się, tu nie chodzi o dziwienie sie czy preferencje faceta tylko o miłość KAŻDĄ pomimo naszego nie zawsze perfekcyjnego wyglądu

Gość gość
Up

Gość gość
Ja jestem w 2 ciazy. w 3 mc - mam brzuch i wygladam jak w 5 mc. Mimo ze caly czas waze 1 kg wiecej niz przed ciaza. A moj facet wariuje.. robi mi codziennie zdjecia brzuszka, mimo ze jak to w ciazy tez jest troche owlosiony.. a mu sie podoba. Uwaza ze wybral mnie na matke jego dziecka i bedzie mnie kochac caly czas. Codziennie sie do niego przytula, slucha, a przed wyjsciem do pracy i powrocie - caluje. zalezy od faceta