Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iskierka321123

Chcialabym miec dziecko

Polecane posty

Gość iskierka321123

Witam, pisze bo mam potrzebe sie wyzalic i wygadac a w moim otoczeniu nie mam komu:-( moze sie znajdzie ktos w podobnej sytuacji. Mam 26 lat, dobra prace, meza, dom - niby wszystko. Jest maly problem - kiedys chcialam miec dziecko ok. 2 lata temu, moj maz wtedy kategorycznie odmowil, ze to jeszcze nie ten czas itd. stwierdzilam ok, wkoncu oboje musza byc zdecydowani i nie moge egoistycznie kierowac sie wlasnym instynktem nie patrzac na jego potrzeby. Strasznie to przezylam wtedy, z pol roku nie moglam sobie jakos odpuscic tej checi, az wkoncu sie udalo. Teraz wiem ze narazie nie chce miec nic wspolnego z dziecmi, nie chce ich, staram sie wszystko tak ukladac zeby o tym nie myslec. Moj maz twierdzi ze teraz juz by chcial - ale ja tak sobie poukladalam wszystko ze nie chce tego psuc, wszystko jest idealnie - praca, moj samorozwoj itd. nie uwzgledniam dzieci w planach na najblizsze 5 lat - a jednak mimo to jest mi przykro jak widze jak kolezanki zachodza w ciaze maja dzieci, a wiem ze ja sie o to nie postaram i nie bede miala dzieci.... do tego pojawil sie inny facet w moim zyciu, nie mam romansu ale troche mi na nim zalezy i to tez blokuje mnie jesli chodzi o dziecko teraz.... ktos w podobnej sytuacji?:-(

Gość iskierka321123
up:-) pogadajcie ze mna