Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eloooszka

Skok w bok

Polecane posty

Gość eloooszka

Ratunku . Za 5 miesiecy ślub, a ja myślę o niebieskich migdałach, o tym, że mam fajnego kolegę, z którym chętnie... poszłabym na kawę, poimprezowała... Czy tylko ja mam taki kryzys w życiu i to akurat w takim momencie???

Gość mirellaz
Masz jeszcze czas na decyzję z kim chcesz być, ale niech to będzie "męska" decyzja, raz a dobrze. Albo przyszły mąż albo kolega, inne kombinacje odradzam;)

Gość eloooszka
Racja... to straszne uczucie być takim niepewnym. Niestety, mam powody. Mój przyszły mąż oszukał mnie w zeszłym roku i już praktycznie rozstaliśmy się. Związek jednak przetrwał, bo mu wybaczyłam. A teraz sama mam wątpliwości, czy dobrze robię. Może poddać go próbie?

Gość gość
To wasze przyszle zycie nie bedzie sie dobrze rozwijalo, oszustwa w zwiazku, zauroczenie inna osoba, to jednak zle podstawy malzenstwa.

Gość eloooszka
tak, tylko nie mogę sobie wyobrazić, że teraz odwołuję to wszystko... Pojawia się pytanie "Co wszyscy powiedzą".

Gość Jaco83
lepiej teraz niz pozniej, zreszta, jak robi sie ogolnopolskie anonimowe badania, to wychodzi, ze w polowa malzenstw ktos zdradzal. To nci niezwyklego, zdaza sie ludziom na roznym etapie zwiazku. Idealizm umarl dawno temu

Gość eloooszka
Umarł- we mnie chyba też! Dobre słowa, dzięki!

Gość gość
Hipokrytki ,na innym temacie atakują faceta jak chce iść na dziewki,a tu taj dopingują babe jak chce zdradzać

Gość eloooszka
Ty ziomuś/ ziomeczka , coś taki wku****ny/a. Chyba na długo patrzyłeś/łaś na zaćmienie Słońca.

Gość gość
Czasem tak jest. Ciekawe, czy to normalne? Też tak miałam przed ślubem.