Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy po cc moge zapisac sie na zumne lub salse?

Polecane posty

Gość gość

Czy 3 tyg po cesarze to nie za szybko?

Gość gość
No raczej za szybko. Kaza.czekac 6 tyg. Potem sprobuj zobic delikatne cwieczenia i zobacz czy dasz rade bo szew po cesarce boli dlugo i ciagnie w srodku.

Gość gość
Właśnie mnie nie boli. Wczoraj byłam 4h na spacerze. Zajęcia zaczynają się za 3 dni, później nie nadrobię...

Gość gość
Jak chcesz to probuj ale ja bym sie wstrzymala. Szew w srodku goi sie pol roku,zebys sobie krzywdy nie zrobila.Mozesz isc i sprobowac. Albo wczesniej umowic sie na usg zeby obejrzal lekarz jak sie wszystko goi. Ja po 2 tyg dopiero zaczelam sie prostowac po cc,dlugo zle sie czulam i dlugo mnie bolalo.

Gość gość
Nie wiem jak sie bedziesz goic. Zapytaj chirurga. Ale nawet jesli nie ma przeciwskazan to moge ci obiecac, ze nie bedziesz miala sily, bo dziecko meczy. Moja bratowa sie zapisala na zumbe jakos po 1-2 mies od porodu sn i zrezugnowala po kilku sesjach, bo nie miala nawet sily jechac wieczorem do klubu.

Gość gość
Przed porodem wiele dziewczyn planuje i idealizuje czas wolny przy niemiwlaku, bo sa wypoczete i nie maja zbyt duzo zajec. Konfrontacja z rzeczywistoscia wyglada nieco inaczej.