Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

od jakiego wzrostu kobieta nie jest według was

Polecane posty

Gość gość

kurduplem?

Gość gośćfsvv
150

Gość gość
150? to mnie zaskoczyliście a jak ja mam 156? :D ogólnie wysokie kobiety na kafe 170+ pisały często że dopiero od 165 to dla nich nie kurd**el :D

Gość gość
dla mnie też 150 cm

Gość gość
150? to mnie zaskoczyliście a jak ja mam 156? :D ogólnie wysokie kobiety na kafe 170+ pisały często że dopiero od 165 to dla nich nie kurd**el :D naprawde 150 to nie jest według was mało?

Gość gość
Też jestem zdziwiona. Ja mam 158 i często jak czytam opinie to ludzie piszą, że kurd**el, karakan itp a kobieta to powinna mieć min 165..

Gość gość
wzrost powyżej 150 cm u kobiet jest zecydowanie normalny, co innego jak by facet mial tyle

Gość Laura2777
ja mam dokładnie 161 cm wzrostu i może jestem niższa od większości kobiet na ulicy, ale nie czuje się kurduplem, nawet mi sie podoba mój wzrost :P Oczywiście, że napewno znaleźli by się tacy ludzie na świecie co by mnie tak nazwali, ale uważam, że ten wzrost mieści sie w normie u kobiet, wiec czym się mam przejmować

Gość Laura2777
a co do pytania to ciężko powiedzieć, ale tak od 153 mniej więcej wg mnie

Gość gość
Kurd**el to jest Snooki Nicole ale i tak laseczka z niej Wzrost kolo 160 cm u kobiety to przecietny wzrost Tu są różne prowokacje, że kobiety pow 160 cm to babochłopy, że nie dziewice to dziffki itp Przejmować się prowokacjami z kafee? hmm

Gość gość
Od jakiegoś 155 cm. Ale mam koleżankę co niby jest kurduplem brzydko mówiąc bo ma z 150, ale ma tak sliczną buzię, ciemne włosy, oczy, długie rzęsy, piegi, że ma bardzo duże powodzenie, poszłyśmy na impreze do klubu to się nie mogła opędzic od wysokich też

Gość gość
Snooki ma 142 cm a jaka laseczka z niej fajna malutka slodka 160 cm to zwyczajny wzrost, nic niezwyklego, serio

Gość gość
Dokładnie, u kobiet 160 to przeciętny wzrost, u facetów niski choć też jest dość sporo facetów o tym wzroście więc nie jest to jakaś anomalia, co innego z 150 czy mniej

Gość gość
od 150. Polki i tak należą do raczej wysokich kobiet, w krajach południowych czy wschodnich są dużo niższe więc jakby policzyć średnią światową nie wypadamy źle na pewno

Gość gość
up