Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy w waszym mieście był już pusty bronkowòz

Polecane posty

Gość gość

I oddano mu hołd ?

Gość gość
niech s*******a

Gość gość
U mnie był. Najpierw zauważyłam autobus do oddawania krwi. Ale trochę inny niż zawsze. Czyli od Bronka widocznie. Jak już zastanowiłam się, czy oddać krew, zauważyłam, że na placu jest trochę ludzi (niedużo, 30 nie więcej), to zauważyłam policję. Myślę sobie, a po co policja przy oddawaniu krwi? Nigdy nie ma. No ale trochę tych ludzi jest (jak na oddawanie krwi. Zwłaszcza, że mamy w mieście punkt krwiodawstwa). Idę dalej, patrzę - jest bronkobus. Ale jakoś dużego zainteresowania nie wzbudził. Sama nawet nie podchodziłam, to nie wiem, czy prezydent był tam, czy nie. Ogólnie, to wcześniej widziałam jakichś ludzi z kamerą i akcesoriami do niej, którzy szli ale w przeciwnym kierunku. Także ten, szału nie było.

Gość gość
Wszystkie biurwy z miasta się zleciały aby oddać hołd pierwszemu sekretarzowi partii obywatelskiej Bronisławowi Bulowi :)

Gość gość
Wśród radnych PełO zapanowała moda na przerywanie obrad, żeby moc przywitać pusty bronowóz. Dwa razy widziałem w necie filmy z dwóch różnych miast :) jak jakas sekta, machaja recami, przytulają się, a autobus tylko przejeżdża :D

Gość gość
niechby posadził tam swoją brzydotę małżonkę

Gość gość
Za komuny popularny byl wierszyk W Poroninie na drabinie wisza gacie po Leninie Powiewaja w lewo prawo a partyjni biją brawo Historia zatoczyla kolo i mamy teraz bronkowoz

Gość gość
A dziś w którym mieście urzednicy będą oddwac cześć brokowozowi ?