Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KOBIETY Co oznacza taki sms od kobiety?

Polecane posty

Gość gość

Jeszcze nie jesteśmy razem, poznaliśmy się przez internet, znamy się łącznie prawie 2 lata, przez neta były meile, zdjęcia, potem rozmowy na skype i w końcu się spotkaliśmy, za nami 3 spotkania. Spotykamy się co weekend, inaczej nie możemy, po pierwsze oboje pracujemy, a po drugie dzieli nas 120km Dzisiaj napisała mi takiego krótkiego sms'a: "Tęsknię..." Czy ona mnie chce? mi na niej zależy, ale ona mnie zawsze trzymała na dystans, nigdy jakoś sie nie zdradzała ze jej zależy, taki olewacki stosunek do mnie bardziej miała, chociaż jak juz ja sie odezwałem to rozmawiała normalnie, ale sama też sie nigdy nie odezwała. Czy ona może być zabujana?

Gość gość
:)

Gość gość
ciężko powiedzieć... raczej niezdecydowana daj kobiecie jeszcze trochę czasu jak to się w najbliższym okresie nie zmieni to ją po prostu olej

Gość gość
no ale na co mam czekać? ze mi powie ze sie zakochała? nie sądze zeby to sie stało, żadna kobieta pierwsza tego nie powie. Ja bym mógł jej powiedzieć bo sie dawno w niej zabujałem, ale nie wiem czy ona jest już gotowa, bo jak nie to będe z miejsca skreślony...

Gość gość
znacie sie 2 lata i spotkaliście się tylko 3 razy :o ?

Gość gość
tak, bo na początku to była taka luźna znajomość internetowa, dopiero ostatnie pół roku mielismy coraz częstszy kontakt, a po za tym ona nie była taka szybka, pare miesiecy rozmawialismmy na skejpie, nie chcialem jej spłoszyć, wiadomo jak to jest, nieznany gość z internetu proponuje spotkanie... pewnie psychol albo zbok, takie stereotypy są. Ale jak sie poznalismy bliżej, dopiero wtedy tez dodalismy siebie na fb, wczesniej mi nie ufała, zeby coś tam więcej. No i dopiero ostatnio zaczelismy sie spotykac

Gość gość
A mówią, że to kobiety roztrząsają każde słowo :)

Gość gość
masakra :o w takim tempie to może w 2019 się pocałujecie :p

Gość Laura2777
Może być tak, że Cię zwodzi, albo robi sobie z Ciebie żarty np wysyłając tego smsa mogła siedzieć i się śmiać z koleżanką, sorry ,ale jak wcześniej nie okazywała Ci zainteresowania to dla mnie troche tak to wygląda, ale.... mogę się mylić więc nie bierz tego co napisałam jako wyrocznie

Gość gość
a co ty byś chciała? dziś sie poznać przez neta a jutro juz ślub? To chyba tylko desperat i desperatka poszli by na takie coś. A pocałować to już ją pocałowałem i to nie tylko w policzek, choć tak było na pierwszym spotkaniu :)

Gość Laura2777
A jak kobieta jest zakochana na serio w facecie to raczej pierwsza tak szybko tego nie okazuje żeby go nie wypłoszyć- wiem to po sobie. Ale moge sie mylic. Jak na moje oko to ona chce Cię tak zaintrygować, zwodzi Cie i kokietuje, może to dla niej zabawa, a może nie

Gość gość
Laura, ale przecież wy wszystkie tak robicie, każda z którą miałem doczynienia tak robiła. Wszystkie jesteście zimnymi nie okazującymi uczuć i zainteresowania Księżniczkami, NIGDY się pierwsze nie odezwiecie do faceta, bo macie jakąś dziwną filozofie, że niby jak facetowi okażecie zainteresowanie, to on was od razu zostawi, co dla mnie jest totalnie nie zrozumiałe, bo jak miałbym zostawić kobiete na której mi też zależy? Jej zależy, mi zależy, o to przecież właśnie chodzi, a wy zawsze jakieś gierki urządzacie, że nigdy sie nie wie na czym sie stoi, czy jej zależy czy nie, bo ani nie da tego odczuć, a tym bardziej tego nie powie. I potem nie wiem czy ja sie narzucam jak jakiś psychol, a ona rozmawia ze mną tylko z kultury, bo tak wypada i głupio jej powiedzieć "odwal sie", czy faktycznie rozmawia ze mną bo jej jednak zależy. Komplikujecie na maxa, każda robi tak samo

Gość gość
widać, że jeszcze ma sporo obaw, jakby nie patrzeć rzeczywistość to nie komunikator i fb... wiadomo, że po pierwszych randkach nie weźmiecie od razu ślubu... ona ma te same obawy co ty

Gość gość
A mi bardzo podoba sie to tempo, jest w tym cos wyjatkowego, uroczego. A jej sms, wedlug mnie, ma dac Ci do zrozumienia, ze mysli o Tobie, ze czeka na spotkanie. To bardzo dobry znak.

Gość gość
po ile macie lat autorze?

Gość gość
Ja 25, ona 22

Gość gość
myślę że zależy jej; )

Gość gość
"a co ty byś chciała? dziś sie poznać przez neta a jutro juz ślub?" no w tym okresie czasu (2 lata) to już można ślub wziąć :o

Moim zdaniem coś z tej mąki będzie :) Jest zwyczajnie ostrożna, może ma jakieś przykre doświadczenia i nie chce się spieszyć.