Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem z nim w ciąży, a on nie chce być ze mną.

Polecane posty

Gość gość

Byliśmy razem 3 miesiące. Rozstalismy się, później okazało się, że jestem w ciąży. Teraz mieszkam u niego, bo ciąża jest zagrożona. Chciałabym zdobyć go na nowo, ale mamy osobne pokoje, jeśli on rozmawia ze mną to tylko o dziecku. Wiem, że on kocha tylko dziecko, ale muszę go zdobyć na nowo. Jak to zrobić ?

Gość gość
Nadal go kocham, ale nawet przytulic go nie mogę.

Gość gość
Zostaw go.

Gość gość
k****, następna zdesperowana idiotka kobiety jednak są strasznie żałosne :o

Gość panna incognito
Dziewczyno nie oszukuj się. Nic z tego nie będzie. Z tego co piszesz on Cię nie kocha jest z Tobą z litości ze względu na dziecko. Skoro zerwaliście i dowiedział się o ciąży to pewnie go sumienie ruszyło ze względu na to dziecko.To nawet dobrze, że chociaż tyle, bo mógł w ogóle się nie poczuwać do niego i zostawić Was na przysłowiowej ulicy. Gdyby nie to nawet by pewnie nie chciał razem zamieszkać. Partner, który kocha wspierałby Cię teraz, przytulił, pocieszał słowem a nie odgradzał się w 2 pokoju. Jak długo byliście razem ?

Gość gość
Napisała przecież,że AŻ 3 miesiące :D smiech na sali. Dorośli ludzie a nie wiedzą co to gumki.

Gość gość
walnij w łeb a jak straci przytomność do przykuj gdzieś łańcuchem w ciemnej piwnicy- jedyna rada, bo jak widać po dobroci to ma ciebie głęboko w d...., no chyba tez bym miała pannę , która pukałam 3 miechy. Ani związek, ani znajomość, jak obca osoba

Gość panna incognito
Nic z tego nie będzie, nie oszukuj się. Związek trwał tylko 3 miesiące jak pisałaś. Pewnie chciał tylko podupczyć i wcale Cię nie kochał. Ile Ty masz lat, nie myślałaś o zabiezpieczeniu? Czy może myślałaś, że weźmiesz go złapiesz na dziecko i Cię nagle pokocha? Jak można być tak naiwnym i dać sobie tak szybko i domniemywam w młodym wieku dziecko zrobić. Chociaż plus taki, że może wasze dziecko będzie kochać.

Gość panna incognito
gość dziś oj dobra dobra, pomylić się można

Gość gość
Mam 26 lat on tez. On nie chciał dziecka ze mną i w tym momencie, ale jak już się stało to widać, że kocha to dziecko.

Gość panna incognito
To ewidentnie go złapałaś na dziecko, taka byłaś zaślepiona miłością do niego, że kłamałaś w sprawie antykoncepcji

Gość gość
wiesz, znam taka parę, dziewczyna odstawiła tabletki w tajemnicy bo koniecznie chciała żeby facet z nią był zawsze. Szybko zaszła i rzeczywiście prawie 7 lat razem byli, ojciec z niego rewelacyjny, bardzo oddany dziecku, ale co do niej... na początku nawet poprawnie, potem zaczał szukać pocieszenia u innych, chyba z kilkanaście zaliczył i wreszcie spotkał jakąś, w której sie zakochał i w ciągu miesiąca kazał się byłej wynieść z mieszkania. Ludzie moga być w związku z powodu dzieci i jakiegoś przyzwyczajenia, ale to zwykle się rozpada wcześniej czy później, ale

Gość gość
Czyli moje podejrzenia, że mnie zdradza mogą się sprawdzić ?

Gość gość
On cię nie zdradza, bo wy ze sobą jakby nie jesteście. Też bym nie chciała laski, która mnie wrobiła w dziecko.

Gość gość
Autorko, napisałabym, że masz, na co zasłużyłaś, ale....w sumie uważam, że nie zasłużyłaś nawet na miejsce w jego mieszkaniu! Nie potraktowałaś go jak partnera, tylko jak dawcę spermy i sponsora w jednym. Przecież żaden normalny facet by nie chciał z taką być. Perfidnie kłamałaś o tabletkach, a teraz zdziwienie. Co, może ma ślub z tobą wziąć? Sama zdecydowałaś o dziecku, wiec moim zdaniem sama powinnaś je wychować, a od niego nie oczekiwać niczego.

Gość gość
Dokładnie...wrobiła go w dziecko i teraz jeszcze udaje pokrzywdzoną ;/ niektóre to są jednak tępe....

Gość panna incognito
I tu się gościu z Tobą zgadzam. Dziewczyna sobie marnuje życie, w sumie już zmarnowała łudząc, że będzie z ojcem dziecka. Nie wiem na co ona liczy, że co ożeni się z nią bo wpadli, nigdy jej nie pokocha, będzie zdradzał, zakocha się i ją kopnie.

Gość panna incognito
Na bank już jest w kimś innym zakochany, nie wiem jak możesz być aż tak głupia i liczyć, że stworzysz z nim cudowny związek

Gość gość
Jestem kobietą która uważa, że facet powinien być odpowiedzialny za swoje czyny, ale w tym przypadku faceta mi zwyczajnie żal. Był okłamywany w niezwykle ważnej sprawie. Autorka zaś jest zwyczajnie podła i mysli tylko i wyłącznie o sobie.

Gość gość
miłość, swędzenie cipki pomyliło ci sie z uczuciem, ani nie znałaś faceta dobrze, ani nie stworzyliście prawdziwego związku, ot trochę fascynacji erotycznej i miłych słówek. Zmarnowałaś sobie , jemu i dziecku życie przez głupotę i samolubne myślenie tylko o sobie. Ja bym nie chciała więcej widzieć nikogo kto za moimi plecami próbuje decydować o moim zyciu i na siłę próbuje mnie do siebie przywiązżać. Nie kocha ciebie, nie kochał skoro po 3 miesiącach mu sie znudziłaś, więc i nie pokocha

Gość gość
bóg nie poto wymyslił sluby zeby zakazac sex ale dla ochrony kobiety przed pozuceniem