Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 3 rodzaje orgazmu

Polecane posty

Gość gość
Tych orgazmów jest sporo u kobiety :)

Gość gość
nie za każdym razem. przeciętnie 2-4 razy. najwięcej było niby 13 - facet liczył. ale 6- 10 mogę bez problemu tylko jak pisałam to wykanczajace ... czasami facet wcześniej skończy więc muszę się wyrwać z transu i np pojsc się przejść... żeby ochłonąć i nie odczuwać dalszego podniecenia.. tylko jak też napisałam w tytule przeżywam 3 różne rodzaje orgazmow ...lechtaczkowy wtedy podczas szczytowania czuje skurcz lechtaczki ... pochwowy.. wtedy skurcz pochwy.. i analny ( niekoniecznie przez seks analny ) wtedy jest skurcz wiadomo gdzie ;P i ten ostatni jest najsilniejszy... a każdy z nich odczuwam nieco inaczej... nikt mi nie wierzy a ją naprawdę tak mam :O

Gość gość
Orgazm pochwowy nie istnieje

Gość gość
istnieje tylko bardzo trudno go osiągnąć.. mam go najrzadziej.. i jest porownywalnie przyjemny do lechtaczkowego

Gość gość
Naukowcy dowiedli, że nie ma orgazmu pochwowego

Boszzze ile wy macie lat że takich rzeczy nie wiecie? 5? A do autorki --- jeśli masz 10 orgazmów podczas jednego stosunku, to jak długi jest ten stosumnek,hmm? Bzdury opowiadasz jakich mało. Myślę że prowokujesz. Ale jak widzę stan wiedzy niektórych wypowiadających o wytrysku i orgazmie, to być może zwyczajnie Ty też nie wiesz czym jest orgazm ;) Masakra ;) Jesteście dorosłymi kobietami czy nastolatkami?

Dziecko, stosunek trwa najdłużej kilkanaście minut ok. 14, zatem musiałabyś mieć orgazm co minutę z haczykiem ;) Sam orgazm również trwa w czasie.....zatem wyłącz komputer i idź spać, bo rano nie wstaniesz do szkoły :D I zaraz mama Cię pogoni :D

Jak czujesz orgazm analny to znaczy że jestes facetem o to oni mają pkt G w odbycie...boszesz Ty mój hahahaha

Gość gość
6-10 orgazmow w przeciągu ok 30 -45 minut. mogę dojść zarówno przy penetracji penisem jak i palcami odpowiednim ucisku w odpowiednim miejscu. często po pierwszym orgazmie po minucie mam kolejny. i kolejny. a potem kolejny np po 10 min "starania " jestem sto procent pewną że to orgazmy. ją to po prostu wiem bo z niczym innym nie da się tego pomylić. bo jak ? wiecie chyba się wybiorę do seksuologa skoro uważacie że to aż takie dziwne ?!

Gość gość
Dzender ?! ;o ktoś nas tutaj ładnie w konia robi ;)

Gość gość
A wytrysku damskiego brak? dlaczego?

Gość gość
pisze jak jest. nie zmyslam ani trochę.

Gość gość
są ludzie na świecie co mają dwie głowy. nogi jak u słonia. skórę przypominająca kore drzewa. a ją jestem kobieta i mam takie orgazmy w takiej ilości. może jestem jakimś ewenementem. może jestem w środku jakoś inaczej zbudowana. nie wiem.

Gość gość
orgazm mozna miec nawet robiac masaz plecow kobiecie

Gość gość
a nawet czasami jak jestem baardzo podniecona mogę dojść bez żadnego dotyku zaciskajac jedynie mocniej uda i pośladki

Gość gość
A JA MIAŁAM ORGAZM I TERAZ MOGE ISC SPAC

Gość gość
Smiejecie sie z autorki, bo same nawet jednego orgazmu nie macie. Ja mam orgazm wielokrotny podczas stymulacji jezykiem lub palcami. Kiedys naliczylam osiem (chyba,bo ciezko bylo sie skupic). Kazdy kolejny jest slabszy. Wystarczy odczekac jakies dziesiec, dwadziescia sekund, kontynuowac stymulacje i mam nastepny orgazm. Jak jestem bardzo podniecona, to jeden raz mi nie wystarczy, musi ich byc kilka, dopiero wtedy mam dosc. Wytrysk mialam kilka razy, ale bardzo malo obfity.