Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj byly dal to samo imie

Polecane posty

Gość gość

dawno temu gdy bylismy razem opowiadalismy o imionach dla dzieci. strasznie podobalo mi sie jedno i zawsze mowilam, ze tak dam corce w przyszlosci. jak czas pokazal rozstalismy sie, kazde poszlo w swoja strone. jego zona wlasnie urodzila dziewczynke, okazalo sie, ze dali na imie, ktore wczesniej z nim obgadywalam. najgorsze, ze ja jestem w ciazy rowniez bede miala coreczke i zzylam sie z tym imieniem juz od wielu lat. zawsze mialam je w glowie. wiem, ze komus moze wydac sie banalne, ale mimo wsyztsko wciaz mamy z bylym wspolnych znajomych, zreszta mieszkamy w malej miescinie. nie chce rezygnowac z tego co wymyslilam dawno dawno temu, a z drugiej strony boje sie, ze jak nadam dziecku to samo imie bede chore insynuacje:( jestem w kropce.

Gość gość
Czesc kochana a jakie to imie

Gość gość
urodź chłopca

Gość gość
Pewnie magdziora lena monika lub inne chujstwo. Jest masa imion znajdziesz cos ladnego. Ja chcialam dac na imie Kaja ale w moim miescie otworzyli burdel Kaja i co mialam zrobic

Gość gość
heh juz nie da rady :p imie jak imie, dla mnie wazne, ze to samo,ktore ja planowalam:(

Gość gość
zadne z wymienionych. wydaje mi sie, ze nie jest tak bardzo popularne, dlatego nawet nie moglabym powiedziec , ze zbieg okolicznosci;/

Gość gość
Wybierz imie z podobnego sortu

Gość gość
czyli jakie? Jessice mam zamienic na co, na Pamele? To bez sensu:( Jak nazwe tak moja corke napewno zaczna sie chore insynuacje:(

Gość gość
ehh niby tyle imion do wyboru, ale wiecie jak to jest jak nosi sie w sobie je pare lat. gdy uslyszlama, ze bedzie dziewczynka od razu wiedzialam, ze tak musialo byc.

Gość gość
Daj Estera

Gość gość
ale Jessica zawsze byla ze mna:(

Gość gość
u gory podszyw. Imie- Nina. i prosze, nie wypowiadac sie na temat czy komus sie podoba czy nie, bo ile ludzi tyle opinii. dla mnie to imie jest wyjatkowe i nie chce go zmieniac:( boje sie jednak, ze znajomi, bede kojarzyli to z moim byly. a do niego nie mam nic od wielu lat;/

Gość gość
Ale patologiczne imie Jessica , mam nadzieje,ze to zart ;/

Gość gość
Nina piekne imie ale tez jest imie Ina tez fajne

Gość gość
Ladnie Nina :)) a weź daj - czym ty się przejmujesz? powiesz znajomym ,że nie utrzymujecie kontaktów i nawet nie wiedziałaś,że tak dziecko nazwał.

Gość gość
Będzie wiktoria tak jak ci mówiłem! A teraz idź spać!

Gość gość
w Polsce to Dżesika co najwyżej :P

Gość gość
ale to juz nie to samo.podoba mi sie tylko w tej wersji. nawet nie mam pomyslu na inne.

Gość gość
Nadina , Nadira

Gość gość
moze macie racje. dam tak planowalam. jezeli ktos bedzie sugerowal nawiazanie do bylego od razu zaznacze, ze to byl moj pomysl od wielu lat i widocznie on sie nim zainspirowal. ciekawe co jego zona na to:D czy wie skad mial w glowie takie imie;p

Gość gość
Daj Janina :-) nina teraz zyskuje na popularnosci niestety

Gość gość
daj dziecku tak jak chcesz i skończ sie wygłupiać. też mi dramat, a ludzi olej, nie tylko wasze będą miały takie imię w tym kraju

Gość gość
tak wiem, ze to banalny problem. ale niestety dzis caly dzien nad tym sie glowie. nie chce zadnych porownan do bylego, a ktos obyc, kto nie znal moich zamiaru od razu tak pomysli. janina nie dam- bo bedzie janka. a tak jak wspomnialam, jedynie wersja Nina jest dla mnie wyjatkowa.

Gość gość
zreszta jak mysle nad tym wsyztskim widze, ze oboje z owczesna dziewczyna, teraz zona wzorowali sie na mnie. ona podobna do mnie. mimo, ze konczyla inne studia, ostatecznie wybrala ta sama sciezke zawodowa, ponoc, ciagle robila mu awantury o mnie, nawet w dniu ich slubu wygladali prawie jak ja i moj maz:D

Gość gość
A co za różnica? Skoro każde poszło w swoją stronę to naprawdę nieistotne. Imię dla Ciebie może jest wyjątkowe, ale miałaś chyba świadomość, że nosi je wiele osób i jeśli nie były to kto inny tak nazwie dziecko, może np. seryjny morderca. To nieistotne.