Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TYLKO Desperatki niezbyt wymagajaceBiora Sobie BRZYDKICH FACTOW,nic szczegolnego

Polecane posty

Gość gość

TYLKO Desperatki niezbyt wymagajaceBiora Sobie BRZYDKICH FACTOW,nic szczegolnego -PEWNA SWOJEJ ATRAKCYJNOSCI KOBIETA bierze: Przystojny+ladny+madry+inteligentny+dobra praca+myslacy przyszlociowo.

Gość gość
Przynete możesz zarzucić ale jak facet myśli przyszłościowo w dodatku chce sobie tylko pobzykać to sie niestety dla ciebie na nią nie złapie;) tyle jezeli chodzi o wędkowanie

Gość gość
WYGLAD TO NIE PIORYTET,CI przystojni przewaznie zdradzaja i to tez piekne kobiety bo ciagle im malo i chca odmiany ! Zycia nie znasz moja droga..Ładna miska jesc nie da..Ci przystojni tez sie postarzeja i co wtedy ? wymienisz na nowszy mlodszy model ? Tylko zastanow sie kto bedzie Ciebie chcial skoro Ty juz taka mloda i atrakcyjna nie bedziesz..zakladajac ,ze teraz piszesz o sobie..zdecydowanie warto patrzec na wnetrze czlowieka bo on sie nie zmienia a uroda niestety tak..

Gość gość
Wlasnie nAJCZESCIEJ Zdradzaja Ci brzydcy !

Gość gość
gość dziś -nie tlumacz brzydoty twojego meza//partera

Gość gość
dokladnie

Gość gość
Nie mam meza ,mam przystojnego chlopaka ale mu nie ufac bo jest zbyt pewny siebie wlasnie dlatego ,ze dobrze wyglada..

Gość gość
tak

Gość gość
przystojni faceci i ładne laski mają przerąbane, bo ludzie lecą tylko na ich wygląd, to musi być masakra. Ciesze się z bycia średnim :)