Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to była prostytucja wg was??

Polecane posty

Gość gość

Jeżeli facet z którym umawiam się na seks bez zobowiązań od jakiegoś czasu pozyczył mi pieniądze, a jak chciałam mu oddać powiedział ,że nie trzeba i je zatrzymałam?

Gość gość
To była bezzwrotna pożyczka. Tzw. grant, tak jak granty naukowe.

Gość oszkaa
Dziffka

Gość gość
tyle, że to bylo jednorazowe 350 zl, a tak poza tym to tylko placenie za nas w restauracjach kinach , ale kase do reki dal mi tylko raz, nie wiem czy mam sie czuc jak d***** ?

Gość gość
To by była prostytucja gdybyście byli w związku typu "seks za kasę". Ale wy jesteście w związku "seks bez zobowiązań", więc kasa nie była za seks.

Gość gość
zalezy jak na to popatrzec ale dla niektorych moze to tak wygladac albo na jakis lekki sponsoring ale nie wazne jak kto to oceni wazne jak ty sie z tym czujesz jesli nie masz z tym problemu to ok. Dla jednych prostytucja jest praca w agencji, dla innych sponsoring, dla trzecich kupowanie prezentow, to zalezy od punktu widzenia bo nie ma jednej i uniwersalnej definicji prostytucji

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak prostytucja! Kobieta uprawia seks z kim chce bo ma do tego prawo. Mężczyzna zawsze płaci za seks tylko w różnej postaci i ilości. Z żoną jest on najdroższy, na randkach też przecież płaci mężczyzna tak samo jak z tzw. prostytutką. Tak więc albo wszystko jest prostytucją albo prostytucji nie ma.