Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakłopotana fryzjerka

Co dalej z pracą?

Polecane posty

Gość Zakłopotana fryzjerka

Pracuje zawodowo jako fryzjerka, ale to jest zawód prywaciarzy i wyzysku pracowników. Chciałbym zmienić pracę, branże ale niewiem co mogę robić? Miał ktoś podobnie jakieś propozycje co można robić z takim wykształceniem i doświadczeniem?

Gość gość
A może swój własny salon?

Gość gość
fryzjerko czy za napiwek pozwolisz żebym Cię złapał za pupe?

Gość gość
fryzjerko, czytałem że fryzjerki to najseksowniejsze dziewczyny, zostań striptizerką

Gość gość
Znajoma też tak miała, chodzę do niej sie obcinać, teraz już ma własny salon, ale wcześniej pracowała u kogoś to była tak wykorzystywana że szok, wielka pani szefowa sobie łaziła, kręciła się, to kawka, to herbatka, to drożdzóweczka, pączuszek, do kibelka i przez godzine moze jednego klienta obstrzygła, a w tym czasie moja znajoma 10 bez chwili wytchnienia, aż żal było patrzeć, ale ona w ogóle z zawodu fryzjerką nie była, miała po prostu smykałke do tego, ale zrobiła jakieś tam kursy, wzięła z urzędu pracy 20tys i sama otworzyła swój salon i to teraz u niej haruje jakaś młoda fryzjereczka hehe, ale nie, ona złą szefową nie jest, dobrze ma z nią ta jej pracowniczka, ale ona sama przynajmniej tam rządzi i nikt nad nią nie jest, to jest ważne, ma luz psychiczny, to ona rządzi. Polecam, spróbuj tez założyc cos swojego